Szigorítások Párizsban

2020. október 6., kedd, Világfigyelő

Nemcsak a bárok nem nyithatnak ki Párizsban mától, hanem a sportolásra alkalmas helyiségek és az uszodák sem fogadhatnak legalább két hétig felnőtteket, de az iskolai osztályok számára továbbra is megtarthatók a foglalkozások – jelentette be a párizsi prefektus.

  • Fotó: lexpress.fr
    Fotó: lexpress.fr

Didier Lallement a koronavírus-járvány megfékezése céljából bevezetett újabb korlátozásokról tegnap megerősítette, hogy a bárok keddtől legalább két hétig zárva maradnak a fővárosban és az elővárosokban, az éttermek viszont szigorított óvintézkedések mellett a megszokott nyitvatartás szerint működhetnek. Az előírások szerint az éttermekben az asztalok között legalább másfél méteres távolságnak kell lennie, a vendégeknek meg kell adniuk az elérhetőségüket a későbbi esetleges kontaktkutatásokhoz.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 120
szavazógép
2020-10-06: Világfigyelő - :

Magyarázkodik Trump orvosa

Sean Conley, Donald Trump amerikai elnök orvosa vasárnap sajtótájékoztatón elismerte, hogy korábban a valóságosnál kedvezőbb képet próbált festeni Trump állapotáról.
2020-10-06: Világfigyelő - :

Kivizsgálnák Irina Szlavina halálát

Ki kell vizsgálni Irina Szlavina újságírónő tragikus halálát, különösen annak a fényében, hogy milyen nyomás helyeződött rá a tevékenysége miatt Oroszországban – írta Peter Stano, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai szóvivője tegnap Twitter-üzenetben.