LabdarúgásItthon játszik a Sepsi OSK II., idegenben a KSE

2020. október 9., péntek, Sport

A Sepsi OSK II. ma 15 órától hazai környezetben játszik az Astra Giurgiu II. ellen, míg a Kézdivásárhelyi SE szombaton 15 órától a Plopeni vendége lesz a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.

  • Fotó: Tofán Levente
    Fotó: Tofán Levente

A Kulcsár László irányította sepsiszentgyörgyi együttes sorozatban három találkozón maradt alul, így az 5. csoport rangsorában a nyolcadik helyet foglalja el. Az Astra Giurgiu szatelitcsapata sem alakított eddig kiemelkedőt, ugyanis mindössze egy ponttal előzi meg a rangsorban a piros-fehér mezeseket. Az előző fordulóban a Sepsi OSK II. a hibátlan Brassói Corona vendégeként szenvedett vereséget, a Duna-parti együttes pedig a Brassói SR ellen játszott döntetlent.

A KSE két győzelme mellett egyszer osztozkodott a pontokon és egyszer kikapott, a szombati Prahova megyei ellenfele kétszer nyert és kétszer pont nélkül zárta a mérkőzéseket. A rangsorban a hétpontos céhes városi csapat a negyedik, a Plopeni egy ponttal lemaradva a hatodik. A bajnokság előző körében a felső-háromszékiek otthon a Székelyudvarhelyi FC felett diadalmaskodtak, míg a Plopeni idegenben, a Brassói Kids Tâmpa ellen gyűjtötte be a három pontot.

Az 5. forduló programja: * ma: Sepsi OSK II.–Astra Giurgiu II. (15 óra), Székelyudvarhelyi FC–Blejoi (15 óra) * október 10.: Brassói SR–Brassói Kids Tâmpa (14 óra), Barcarozsnyói Olimpic–Brassói Corona (15 óra), Plopeni–Kézdivásárhelyi SE (15 óra). (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 886
szavazógép
2020-10-09: Elhalálozás - :

Elhalálozás

2020-10-09: Sport - :

Meglepő szökevénygyőzelem (Kerékpározás, Giro d’Italia)

Az olasz Filippo Ganna nagy meglepetésre már a második szakaszgyőzelmét aratta a Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyen az ötödik szakasz megnyerésével. A portugál Joao Almeida megőrizte első helyét összetettben, Valter Attila a 33. helyen tekert be.