Ismerd meg a verhetetlen Giant márkát! /X/

2020. október 8., csütörtök, Szabadidő

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kerékpározás, mint szabadidős tevékenység és mint versenysport egyaránt. Az egészséges életmód és a fittség előtérbe kerülésével évről évre egyre többen vásárolnak kerékpárt, azonban nem mindegy, hogy milyen motivációval és milyen célzattal vásárolod meg az adott közlekedési eszközt. Ennek tükrében érdemes nagyobb figyelmet fordítanod választásodra, hogy megtaláld az igényedinek legjobban megfelelő kerékpárt.

Nem másodlagos szempont a márka kiválasztása, hiszen nagyon sok múlhat a gyártó szemléletén és az általa megformált kerékpárok jellegén egyaránt. A tajvani Giant cég méltán híres, hiszen ma már a világ legnagyobb kerékpárgyártói közé tartozik 1972-es működése óta.

A Giant, mint kerékpáróriás

A Giant Európában is teljes gőzzel működik, Hollandiát követően Magyarországon is megnyitja gyárát, amely segítségével hosszú távú tervei közé tartozik az évenkénti egymillió kerékpár termelése. Míg a cég eleinte egy nagyobb márkát szolgált ki, a King Liu által létrehozott vállalat 1981 óta saját kerékpárokat készít. A cég három legfontosabb alapelve a szaktudás, az innováció és az ötlet, azaz mindenekelőtt arra kívánnak törekedni, hogy valami újat és formabontót hozzanak létre, amely minél inkább kielégíti az emberek igényeit, és közelebb hozzák hozzájuk a kerékpározás élményét.

A Giant leginkább az alumínium és a karbonvázak fejlesztésében jár az élen, az első megfizethető árkategóriába tartozó magas minőségű kerékpárjukat 1987-ben mutatták be Cadex 980 C néven. A Giant továbbá megreformálta a nagy teljesítményű országúti kerékpárokat, melyet a kompakt országúti geometria bemutatásával tettek lehetővé. Megalkották a hátrafele lejtő felsőcsövet, amelynek köszönhetően a nagyobb merevség, a jobb irányíthatóság és a kisebb tömeg biztosított. Ezzel a lépésükkel két dobogós helyet tudhattak magukénak a Tour De France-on.

A Giant Magyarországon is!

Amennyiben szeretnél többet megtudni a márka nagyságáról, szemléletükről, esetleg megvásárolnád termékeiket, akkor keresd fel a Bicajozz.hu weboldalát, ahol számos bicikli közül válogathatsz igényeidnek és érdeklődési körödnek megfelelően.

A világóriás cég megállás nélkül nyeri a világbajnokságokat, valamint a tervezési díjakat egyaránt, amellyel könnyen elnyerhetik azok szívét is, akik a kerékpározást a mindennapjaik, ezáltal pedig az életük szerves részének tekintik.

Hazánkban Gyöngyös mellett található a Giant Group gyártó- és logisztikai központja, ahol elsősorban európai stílusú és újgenerációs kerékpárok készülnek a hazai piacra. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 120
szavazógép
2020-10-12: Szabadidő - :

Hogyan lehet a sövény a kert dísze?/X/

Miért szeretjük a sövényeket? Azért, mert olyan szépek és sokoldalúak: egyszerre funckionálhatnak kerítésként és dísznövényként, sőt, egy kis fantáziával meg kézügyességel akár élő szobrokként is tündökölhetnek. A sövény telepítése és gondozása szerencsére nem nagy ördöngösség, a ráfordított idő és energia pedig mindenképp megéri a fáradságot.
2020-10-01: Életmód - :

Hogyan térj vissza hatékonyan a nyaralásról? /X/

Egy hosszabb szünet után mindig nehezebb visszatérni a régi kerékvágásba, korán kelni, elmenni a munkahelyedre és beülni az asztalod mögé. Ez a folyamat még megterhelőbb, mikor nyaralásról vagy egy kellemes utazást követően térsz vissza.