Nem lesz adóemelés?

2020. október 19., hétfő, Belföld

Minden szükséges kiadásra van fedezet, ezért a kormány nem tervezi az adók emelését sem idén, sem jövőre – jelentette ki múlt csütörtökön Florin Cîţu pénzügyminiszter.

A tárcavezető szerint abban a liberális gazdaságban hisznek, ahol alacsonyak az adók, de azt mindenki befizeti. „Annak ellenére, hogy nulla állami tartalékot örököltünk, találtunk megoldásokat, előteremtettük a maszkokat és fertőtlenítőszereket, hogy megőrizzük az emberek egészségét. Találtunk forrásokat a kényszerszabadságok kifizetésére, a vállalatok támogatására. Tárgyaltunk a bankszektor képviselőivel a legnagyvonalúbb részleteltörlésről. Nincsenek megoldás nélküli problémák” – jelentette ki a Facebookon közzétett videoüzenetében a miniszter.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2295
szavazógép
2020-10-19: Belföld - :

A családorvosokat is bevetik

Otthonukban maradhatnak e hét elejétől a COVID-19 gyenge és közepes formáiban szenvedő, valamint tünetmentes betegek, a családorvos felügyelete alatt.
2020-10-19: Világfigyelő - :

Magyarország lejáratásával kampányol Joe Biden (Amerikai elnökválasztás)

Joe Biden demokrata párti amerikai elnökjelöltnek először meg kellene válaszolnia az ukrajnai korrupciógyanús ügyeiben felmerülő kérdéseket, mielőtt újra Magyarországgal kezdene foglalkozni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton a közösségi oldalán megjelent felvételen.