Távoktatás a kovásznai líceum egyik osztályában

2020. október 30., péntek, Közélet

Terjed a koronavírus az orbaiszéki tanintézményekben is, a megyei vészhelyzeti bizottság szerdán tartott rendkívüli ülést emiatt.

A testület arról döntött, hogy a járvány megfékezése érdekében a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Líceum egyik végzős, tizenkettedik osztálya a következő két hétben távoktatásban folytatja tanulmányait – olvasható a kormánybiztosi hivatal honlapján közzétett tájékoztatóban. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 1943
szavazógép
2020-10-30: Közélet - :

Táblagép-támogatás nagycsaládosoknak

Gyorsan szeretné bővíteni a nagycsaládosoknak járó kedvezményeket Antal Árpád polgármester: mivel az online oktatás nagyon sok gondot okoz a három-öt gyermekes családoknak, amelyek többségében aligha van elegendő számítógép ahhoz, hogy senki ne maradjon le az órákról, az önkormányzat családonként 1500 lejes támogatást készül nyújtani a nagycsaládos kártyával rendelkezőknek.
2020-10-30: Közélet - :

Megújul a gelencei művelődési otthon

A megkezdett beruházások folytatását tartja egyik prioritásának Ilyés Botond János, Gelence nemrég hivatalba lépett új polgármestere, vagyis a művelődési otthon korszerűsítésének befejezését, az utak felújítását és a csatornarendszer véglegesítését.