Fejszével rongált

2020. november 2., hétfő, Közélet

Szóváltásba keveredett egy járművezető és egy állatait terelő gazda, az ügyről – mely végül tettlegességig fajult – a rendőrség is beszámolt pénteken.

Mint írják, egy gépkocsivezető, miközben a 10-es országúton haladt autójával, Bredéten kénytelen volt megállni, hogy az úton átkelhessen az éppen arra haladó tehéncsorda. Mivel az állatok akadályozták a forgalmat, a gépkocsivezető és az állatokat kísérő tulajdonos szóváltásba keveredett, s a vita hevében a gazda egy fejsze nyelével rácsapott az autó csomagtartójára. A helyszínre hívott rendőrök rongálás miatt nyitottak iratcsomót az ügyben, a gazdát pedig 24 órára őrizetbe vették. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2305
szavazógép
2020-11-02: Közélet - :

Ellenőrzik a maszkviselést

Átfogó ellenőrzésen vizsgálták a rendőrök Háromszék-szerte a járvány megelőzését célzó hatósági intézkedések betartását.
2020-11-02: Belföld - :

Jóvátétel a Colectiv áldozatainak

Az öt évvel ezelőtt leégett bukaresti Colectiv szórakozóhely áldozatainak orvosi kezelési költségeit élethosszig megtéríti a román állam, miután pénteken, a katasztrófa ötödik évfordulóján Klaus Iohannis aláírta az erről szóló törvényt. Az államelnök a jogszabály kihirdetése mellett az évforduló alkalmából koszorút helyezett el és gyertyát gyújtott az egykori szórakozóhelynél kialakított emlékhelyen.