Elmarad a vásár

2020. november 4., szerda, Közélet

A járványhelyzet miatt, hatósági engedélyek hiányában elmarad Sepsiszentgyörgyön a minden hónap első hetében szervezett termelői és őszi vásár – tájékoztatott a köztisztasági vállalat.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

A közlés szerint sem a megyei közegészségügyi, sem az állategészségügyi és élelmiszerbiztonsági hatóságok nem járultak hozzá a vásár megtartásához (nem adták ki a szükséges engedélyeket), e jóváhagyások hiányában pedig tilos megszervezni, ezért a vállalat vezetősége úgy döntött, lemondanak az eseményről. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2295
szavazógép
2020-11-04: Közélet - :

Jövőben megújul a Gyár utca

Négy hét sem telt el azóta, hogy a sepsiszentgyörgyi Gyár utca egyik házának lakója szóvá tette: két-három éve minden eső után a szemöldökfáig ázik a fal, mert az elhaladó autók egy pocsolyából felhányják a vizet.
2020-11-04: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Maradnak a korlátozások

November 3-tól újabb 14 napra meghosszabbította a megyei vészhelyzeti bizottság a távoktatásra vonatkozó határozatát Sepsiszentgyörgy, illetve további hét háromszéki település esetében. A testület hétfői rendkívüli ülésén ismét megvitatták a járványhelyzetet, az emelkedő esetszámok miatt azonban továbbra is érvényben maradnak a korábban elrendelt szigorítások.