AtlétikaBolt szerint nincsenek veszélyben a világcsúcsai

2020. november 18., szerda, Sport

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok síkfutó szerint a jelenlegi mezőnyben nincs olyan atléta, aki valós veszélyt jelentene világcsúcsaira.

  • Fotó: AP / Anja Niedringhaus
    Fotó: AP / Anja Niedringhaus

A három éve visszavonult 34 éves jamai­cai sprinter a Marca spanyol sportnapilapnak elmondta, másfél évvel ezelőtt felvetődött benne a visszatérés gondolata, ám a mindennapos tréningek nem hiányoznak neki, így korábbi edzőjével gyorsan elvetették a lehetőséget.

A sprinter elmondta, a 100 méteren (9.58 másodperc) és 200 méteren (19.19 mp) több mint tíz éve felállított világrekordjai szerinte nem forognak veszélyben, a mostani mezőnyben egy olyan atlétát sem lát, akinek lenne esélye ezeket megdönteni. Bolt szerint a kemény munka mellett a fizikuma és a magassága is hozzásegítette ahhoz, hogy ő legyen a világ leggyorsabb embere.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1142
szavazógép
2020-11-18: Sport - :

Pars Krisztián decemberben edzene újra (Atlétika)

Az olimpiai bajnok Pars Krisztián bízik benne, hogy térdműtéteit követően december elején újra edzésbe állhat.
2020-11-18: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Magánklinika a központban (Magánvállalkozás)

Dr. Albert András szemorvos és felesége, dr. Albert Kinga allergológus négy évvel ezelőtt határozták el, hogy önálló tevékenységüket saját klinikájukban kívánják folytatni. Így vágtak bele abba a beruházásba, amely megteremtette az első magántulajdonú, teljes értékű műblokkot és rendelőintézetet Sepsiszentgyörgyön a Bălcescu utcában, amelynek megnyitóját november végére tervezik. Az Albert Optimun Medicals létesítményben az utolsó simításokat végzik az építők, hamarosan a bútorzat, az orvosi felszerelések is a helyükre kerülnek. Az orvos házaspárt arról faggattuk, hogy az ötlet megszületésétől az összességében mintegy hatmillió lejes beruházás megvalósításáig eltelt csaknem négy évben milyen motivációk késztették a folytatásra.