Hogyan válassz különleges telefontokot? /X/

2020. november 13., péntek, Autóvilág–Technika

Az okostelefonok világában szinte kuriózum, ha valakinek még hagyományos mobiltelefonja van, vagy ha a telefonját tényleg csak telefonálásra használja. Az okostelefonok ma már divatcikkek is, hiszen szinte minden modellhez elképesztő számú tokot és egyéb nem funkcionális kiegészítőt lehet találni. Ezek közül válogattunk ki néhány érdekességet.

A telefontok kiválasztása

A telefontok elsődleges célja, hogy védje a telefont, a kinézet általában másodlagos. Férfiak esetében valóban ez a sorrend, hiszen meg kell védeni a kiválasztott ultra-high-tech-mindentudó készüléket. A nők már a telefon kiválasztásánál sem a technikai paraméterek alapján döntenek, hanem olyan szempontok számítanak, hogy legyen könnyű, lapos, elegáns, kis méretű, de lehetőleg nagy kijelzőjű a készülék. Éppen ezért telefontok vásárlásánál sem mindig racionális szempontok döntenek, hanem: legyen cuki, menő, csili-vili, divatos és stílusos.

Divatos telefontokok

Tehát a nőknél nagyon fontos szempont a telefon és a telefontok kinézete is. Van, aki többet is használ, hogy passzoljon a retiküljéhez vagy az outfitjéhez. Színben korlátlan a választék, de léteznek különleges hatású, például csillámos, 3D és hasonló tokok is. Aki a kedvenc együttesét, rajzfilmfiguráját, egyszarvúját vagy épületét keresi nyomtatott szilikontokon, az sem fog csalódni a választékban.

Különleges anyagú tokok

Itt is találhatunk jó néhány érdekességet, például különleges bőr, fa, szőrme, fém és kő borítású telefontokot. A natúr fa telefontokok között jó néhány mintás, faragott, idézetes példány is fellelhető a webshopokban.

Extrém és bizarr telefontokok

Ebben a kategóriában aztán tényleg találunk olyan agyament ötleteket, amelyeknél azt gondoljuk, hogy a kitalálójának egészen biztosan elgurult a gyógyszere, de vannak kimondottan érdekes megoldások is, íme néhány példa:

- régi Nokia telefont ábrázoló

- lábakon álló

- hatalmas fül alakú

- banán alakú

- pisztoly alakú

- rák formájú

- bálna formájú

- koponya alakú

- gördeszka formájú 

- retikül alakú

- kézfogás imitátor

- idézetes

- saját fotó alapján készített

- vízálló

- extrém ütésálló

Funkcionális telefontokok

A telefon maga is sok funkciót képes ellátni, GPS, számológép, óra, távolságmérő stb., de a telefontokok között is van olyan, amibe be van építve valami, így egyéb célra is használható:

- fülhallgató és kábel

- öngyújtó

- boxer

- türelemjáték

- paprika spray

- tükör

- szerszámkészlet

- olvasószemüveg

- papírvágó

- számológép

- vízszintmérő

- bankkártyatartó

- mérőszalag

- sörnyitó

Összegzés

Reméljük, ez a fenti kis összeállítás megmozgatta a fantáziád, és körbenézel a különleges telefontokok között, amelyek a Phonelinestore kínálatában is szép számmal vannak. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 122
szavazógép
2020-11-19: Belföld - :

Hírsaláta

FELELŐSSÉGRE VONJÁK ŐKET, HA NEM BÜNTETNEK. Dühítő jelenségre hívja fel a figyelmet az Europol rendőrszakszervezet: a rendészeti dolgozók érdekképviselete azt állítja, hogy egyes rendőri vezetők utasításba adták beosztottaiknak, hogy osszanak ki minél több bírságot a koronavírus-járvány nyomán bevezetett korlátozó rendelkezések megsértése miatt.
2020-10-25: Magazin - :

Keress társat Szombathelyen! /X/

Társat keresel, de nem megy az ismerkedés? Úgy érzed, hogy kéne egy kis segítség az indulásban, hogy merre és hogyan keresgélj? Ne habozz, regisztrálj egy társkeresőre, és találd meg álmaid nőjét / pasiját az ország minden táján!