Keress társat Szombathelyen! /X/

2020. október 25., vasárnap, Magazin

Társat keresel, de nem megy az ismerkedés? Úgy érzed, hogy kéne egy kis segítség az indulásban, hogy merre és hogyan keresgélj? Ne habozz, regisztrálj egy társkeresőre, és találd meg álmaid nőjét / pasiját az ország minden táján!

Társkeresés Szombathelyen és vonzáskörzetében

Vas megye megyeszékhelyén, Szombathelyen egyre többen keresik meg a CUPYDO Társkeresőt, mivel mind abban reménykednek, hogy ott találják meg a számukra megfelelő partnert. Ez nem is egy érthetetlen elképzelés, mivel ez a dinamikusan fejlődő oldal lehetőséget biztosít arra, hogy chateljenek egymással, így biztosítva egy közvetlen kommunikációt az adatlapok lecsekkolása után. Ha pedig megvan a kezdeti szikra, akkor jöhet a személyes találkozás.

De vajon hogyan érdemes kitölteni az adatlapot? Első körben mindenképp olyan dolgok kellenek, hogy szerepeljenek rajta, amik felkeltik a másik nem érdeklődését. Egy jól megválasztott téma, hobbi, amiről sokat lehet beszélni mind-mind olyan dolog, amikkel el lehet indítani a társalgást.

Hol érdemes randizni?

Ha úgy érzitek, hogy megvan a közös szál, jókat beszélgettetek már a chaten, akkor talán ideje, hogy egy magasabb szintre lépjen a kapcsolatotok. A személyes találkozás elég meghatározó tud lenni, hiszen hiába a jó társalgás, ha nincs meg a kémia. Pesze meglehet, hogy egy nagyon jó barátság lesz a dologból, de valljuk be, nem ez a cél.

Szóval ha romantikus helyszínre vágytok, akkor keresve sem találhattok jobbat, mint a Kámoni Arborétum. Ez a természetközeli hely remek alkalmat biztosít a sétára vagy akár egy padon való ücsörgésre is. Gyönyörű gyöngykavicsos ösvényeinek hála biztosan nem fogtok tudni betelni a szépségével.

Ha inkább a vizet preferáljátok, akkor a Csónakázó-tó és a Horgász-tó is tökéletes választás. Nem feltétlenül kell csónakázni, elég, ha sétálgattok és beszélgettek kedvetekre, hogy egyre jobban megismerjétek egymást.

Nyáron a Tófürdő a legjobb hűsítő randihelyszín, míg télen inkább a városi műjégpálya nyújt igazi kikapcsolódást. Mindkettő remek program, hogy kicsit közelebb kerüljetek egymáshoz.

Amennyiben játékos kedvetekben vagytok, úgy jól szórakozhattok a Vaosz Tekepályán, hiszen kinek ne lenne kedve egy kis gurításra?! Egy kis versenyszellem pedig még egy kapcsolatban sem ártott meg.

Kulturális program? Semmi akadálya, hiszen akár színházba is mehettek, ha úgy tartja kedvetek, majd egy belvárosi sétával is megkoronázhatjátok az estét.

Ha úgy érzed, hogy Szombathelyen és környékén keresnéd a párod, akkor a CUPYDO Társkeresőnél rengeteg ismerkedni vágyó, független ember vár, akik között a 20 éves korosztálytól egészen az örökifjakig mindenkit megtalálsz, nem beszélve a diplomás társkeresőkről. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2464
szavazógép
2020-11-13: Autóvilág–Technika - :

Hogyan válassz különleges telefontokot? /X/

Az okostelefonok világában szinte kuriózum, ha valakinek még hagyományos mobiltelefonja van, vagy ha a telefonját tényleg csak telefonálásra használja. Az okostelefonok ma már divatcikkek is, hiszen szinte minden modellhez elképesztő számú tokot és egyéb nem funkcionális kiegészítőt lehet találni. Ezek közül válogattunk ki néhány érdekességet.
2020-11-07: Életmód - :

Végleges megoldás teljes fogatlanságban szenvedőknek /X/

Olyan modern technológiák léteznek ma már, mellyel felhőtlenül mosolyoghatnak a most még teljes fogatlanságban szenvedők is. Korábban hónapokat kellett várni, ráadásul a végeredmény sem volt felhőtlen, sokszor kényelmetlen volt a protézis és alkalmanként ki kellett venni. Ez már mind a múlté! Esztétikus, kiváló minőségű és időtálló implantátumokra tehetsz szert, ha olyan helyet keresel fel, ahol megbízható szakemberek és korszerű gépek várnak, hogy újjávarázsolják mosolyod.