Végleges megoldás teljes fogatlanságban szenvedőknek /X/

2020. november 7., szombat, Életmód

Olyan modern technológiák léteznek ma már, mellyel felhőtlenül mosolyoghatnak a most még teljes fogatlanságban szenvedők is. Korábban hónapokat kellett várni, ráadásul a végeredmény sem volt felhőtlen, sokszor kényelmetlen volt a protézis és alkalmanként ki kellett venni. Ez már mind a múlté! Esztétikus, kiváló minőségű és időtálló implantátumokra tehetsz szert, ha olyan helyet keresel fel, ahol megbízható szakemberek és korszerű gépek várnak, hogy újjávarázsolják mosolyod.

Lehetőségek fogpótlásra

Frissen beültetett implantátumokra akár rögtön hidat is lehet helyezni, így nem kell heteket vagy hónapokat várni új fogakra. Azonnali terhelésnek hívjuk ezt a megoldást, amikor is az implantátum behelyezése után egyidejűleg hidat is kaphat az implantátum.

Teljes fogatlanságban szenvedők fogbeültetésére több olyan módszer létezik, mellyel elkerülhető a csontbeültetés. Ami azért lényeges, mert bizonyos betegségben szenvedőknél egyáltalán nem javasolt, sőt kivitelezhetetlen a csontbeültetés.

Az All-on-4 az egyik legelterjedtebb ilyen eljárás. Sokan azért nem vállalkoznak fogbeültetésre, mert az elvesztett és elsorvadt csont pótlása hosszadalmas és fájdalmas megoldásként él a köztudatban. Ez már a múlté, ugyanis vannak olyan klinikák, ahol csontpótlás nélkül, fájdalommentesen juthatsz hozzá új fogakhoz.

Mi is az az All-on-4?

A ma létező legkorszerűbb és leggyorsabb hosszú távú megoldás az All-on-4, ami állcsontonként 4 db implantátumra 12 fogból álló fix híd behelyezését jelenti. Ezzel az eljárással nem kell hónapokat várni a végeredményre, alsó állcsontnál szinte mindig azonnali fogpótlás is lehetséges. Felső állkapocsnál az esetek 90%-ában azonnal történik a pótlás, de maximum 3-4 hónapot kell várni a megszokott fél-egy év helyett.

+1 érv az All-on-4 mellett: mivel egyszerre több fog kerül beültetésre, ezért költségkímélőbb megoldás, ugyanis nem egyesével építik be a fogakat, hanem csoportosan.

A Halász Klinika 20 fős csapata piacvezető a teljes fogatlanságban szenvedő páciensek kezelése terén. 1994 óta végeznek fogbeültetést, melyre minden alkalommal 10 év teljes körű garanciát vállalnak. Magyarországon a Halász Klinika végzi a legtöbb prémium Nobel Biocare fogbeültetést, így nyugodt szívvel vághatsz neki, ha ilyen jellegű problémával küzdesz és újjávarázsolnád mosolyod.

Hi-Tech fogászat

Ma már sokkal kevesebb fájdalommal járó beavatkozások léteznek mint régen, melyet a Hi-Tech fogászatok méltán képviselnek. A CAD-CAM fogászat és fogtechnika egy olyan modern technológiával felszerelt gépparkot jelent, ahol rendkívül precíz és pontos eszközökkel, szinte fájdalommentesen dolgoznak a fogszakorvosok, magas minőséget képviselve.

A fogászatokban használt digitális röntgen lehetővé teszi az azonnali felvételt, így nem kell várni az eredményre, a monitoron rögtön megjelenik a végeredmény. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 573
szavazógép
2020-10-25: Magazin - :

Keress társat Szombathelyen! /X/

Társat keresel, de nem megy az ismerkedés? Úgy érzed, hogy kéne egy kis segítség az indulásban, hogy merre és hogyan keresgélj? Ne habozz, regisztrálj egy társkeresőre, és találd meg álmaid nőjét / pasiját az ország minden táján!
2020-11-07: Életmód - :

Milyen alkoholos kézfertőtlenítő megoldások léteznek otthonra és irodába? /X/

A járvány olyasmit produkált világszerte, amire talán korábban senki sem számított. Ez egy hatalmas “ébresztő” volt az emberiség számára, s most a mindennapjaink részévé vált a higiénia megfelelő biztosítása. Otthonunkat, munkahelyünket igyekezünk egyre “sterilebbé” varázsolni, hogy megóvjuk magunkat és egymást. A következő cikkben ezért néhány hasznos kézfertőtlenítő megoldással rukkolunk elő.