Fejeljük meg a feltörlő robot képességeit ifttt applettel is /X/

2020. november 4., szerda, Autóvilág–Technika

Amennyiben a feltörlő robothoz használt iRobot Home alkalmazás képességeit tovább szeretnénk terjeszteni, ahhoz az ifttt applet kínál optimális megoldást. A cikkben megmutatjuk, hogy milyen extra funkciók válhatnak lehetővé ezzel a megoldással.

Sőt, a cikk végén az ifttt applet használatához vezető lépéseket is meg fogjuk mutatni, hogy igény esetén minél hamarabb elinduljon az alkalmazása.

A korszerű iRobot készülék és a hozzá tartozó alkalmazás kapcsolata

Az iRobot Home applikáció használatának a hozzáadott értéke abban rejlik, hogy hatékonyan segít összekapcsolni az általunk használt feltörlő robotot az okostelefonunkkal. Vagyis az alkalmazást használva a telefon segítségével is könnyedén vezérelhető lesz maga a készülék.

Méghozzá gombnyomásra, elképesztő könnyedséggel, időtől és lokációtól függetlenül. Tehát bárhol is tartózkodunk épp, tetszés szerint munkára tudjuk fogni az okoskészüléket, sikeresen letudva ezáltal a takarítást, illetve a feltörlés kérdését.

Hol húzódnak meg az iRobot Home applikáció határai?

Nem vitatjuk persze, hogy az iRobot Home applikáció elképesztően hasznos. Gondoljunk csak bele, hogy a fejlett alkalmazás hiányában mennyivel kevesebbet tudnánk csak kiaknázni a beszerzett készülék képességeiből.

Az iRobot Home alkalmazással tehát a feltörlő robot vezérlése kényelmesen, hatékonyan és eredményesen valósítható meg. Viszont azt sem lehet nagyon vitatni, hogy bizonyos extra funkciók használatára is szükség lehet adott esetben.

Persze ezek olyan tényezők, amik nélkül lehet használni magát az készüléket. De könnyen elképzelhető, hogy bizonyos élethelyzetekben még többre lenne szükségünk. Méghozzá elsősorban a hatékonyságunk vagy a kényelmünk biztosítása végett.

Pontosan ebben nyújt igencsak hathatós segítséget az ifttt applet, amivel egy csapásra megsokszorozhatóak az iRobot Home applikáció képességei.

Az ifttt applet segítségével ezeket az extra előnyöket tudjuk kiaknázni

Tegyük fel, hogy a Braava feltörlő robot szokás szerint teszi a dolgát, mi viszont egy elképesztően fontos hívást várunk. Mondjuk üzleti ügyben, a telefonbeszélgetésnek pedig komoly tétje van. Nyilván nem szeretnénk azt, hogy a zajos robot miatt bármiféle kellemetlenség merüljön fel.

Az ifttt applet segítségével könnyen megoldható, hogy a hívást észlelve a készülék automatikusan kikapcsoljon. Vagy például akkor is, amikor épp hazaérünk, és nem szeretnénk, hogy az épp dolgozó robot hangja megzavarjon minket a pihenésben.

Miként is kezdhetjük el használni az ifttt appletet? Elsőként az ifttt honlapot érdemes ennek érdekében megnyitni, majd pedig gyorsan elintézni a regisztrációt. Ezután más dolgunk nem is lesz, mint az ifttt applikációt letölteni a telefonunkra, és már indulhat is a használat. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?







eredmények
szavazatok száma 839
szavazógép
2020-11-20: Világfigyelő - :

Hamarosan forgalomba kerülhet a Pfizer vakcinája

A Pfizer a hatósági engedélyezés után néhány órával megkezdheti az új típusú koronavírus ellen kifejlesztett vakcina forgalmazását – mondta tegnap a gyógyszeripari óriásvállalat vezérigazgatója. Albert Bourla a Sky News brit kereskedelmi hírtelevíziónak nyilatkozva kijelentette: a cég néhány napon belül világszerte kérvényezni fogja az illetékes felügyeleti szervektől az oltóanyag forgalmazásának engedélyezését, és készen áll az első 20 millió, már elkészült adag azonnali kiszállítására azokba az országokba, amelyeknek a hatóságai megadják ehhez a hozzájárulást.
2020-11-08: Autóvilág–Technika - :

Ismerjük meg közelebbről is az Uniswap lényegét és előnyeit /X/

Miért az Uniswap a legjelentősebb DeFi projekt? Miért éri meg felhasználói szempontból megismerni az Uniswapet és kiaknázni a benne rejtőző potenciált? Milyen extra funkciókkal segíti a platform a dolgunkat?