Elhalálozás

2020. december 11., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás
Megrendült szívvel, mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága feleség, édesanya, nagymama, rokon és jó barát, a kolozsvári születésű
VETRÓ BODONI ZSUZSA
grafikusművész, tanár
69 éves korában rövid, de türelemmel viselt, súlyos betegség után elhunyt.
Utolsó útjára 2020. december 11-én, pénteken 14 órakor kísérjük a kézdivásárhelyi új református temető ravatalozójából.
1116173
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szerető jó testvér, keresztapa, sógor, rokon, jó barát, a lisznyópataki születésű
SÜKET GYÖRGY
életének 54. évében
hirtelen elhunyt.
Drága hallottunk földi maradványait 2020. december 12-én, szombaton 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a lisznyópataki családi háztól a lisznyói temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1116175
Megrendült lélekkel, de az Úr akarata előtt fejet hajtva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték, szerették, hogy
CSÁKI GÉZA ADALBERT
gyógyszerész
életének 84. évében méltósággal viselt, hosszú betegség után 2020. december 10-én visszaadta lelkét a Teremtőnek.
Földi maradványait december 13-án, vasárnap 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi római katolikus temetőben református szertartás szerint.
A gyászoló család
1265
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, anyós, testvér, rokon, jó barát, a maksai születésű sepsiszentgyörgyi
MIKSÁN MARGIT
(szül. CSOMOS)
szerető szíve életének 71. évében rövid, de súlyos betegség után 2020. december 9-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2020. december 12-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a maksai temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló leányai
és azok családja
4319839
Részvét
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak
VETRÓ BODONI ZSUZSA elhunyta miatt érzett fájdalmában.
Nyugodjon békében.
A sepsiszentgyörgyi Képzőművészek Szövetsége
173225
Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik
drága Édesanyánk,
SÁNDOR GYÖNGYI
temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, részvétüket fejezték ki és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4319847
Hálás köszönet mindazoknak, akik KOVÁCS ÉVA MÁRIA (szül. BARTHA) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, részvétüket fejezték ki. A megemlékezés december 13-án 11 órától lesz a Gyöngyvirág utcai református templomban.
A gyászoló család
4319829
Köszönet mindazoknak, akik id. BIRÓ CSABA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, részvétüket fejezték ki, áldoztak egy percet az emlékére.
A gyászoló család
4319837
Megemlékezés
Az élet csendesen megy tovább, de a fájdalom elkísér bennünket egy életen át. Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk BORBÁTH MAGDOLNÁRA halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye, két leánya és azok családja
20504
Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk ÖRDÖG JOLÁNRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó földi útjára.
Emléke legyen áldott, szívünkben örökké élni fog.
Gyászoló családja
4319807
Mindenkit feledünk, csak azt nem, akit igazán szeretünk. Ma egy éve kísértük utolsó útjára a sepsiszentgyörgyi KISS ANDRÁS
testnevelő tanárt.
Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4319808
Életünk legszomorúbb napjára emlékezünk: hat hete, hogy az élni akaró, drága jó férj, szerető édesapa, nagytata, testvér, a bodoki születésű
 BÉRES ANDRÁS
itt hagyott bennünket.
Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt, az emlékeket. Bennünk él egy arc és végtelen szeretet, amit tőlünk soha, de soha senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Reménység volt az élete, legyen áldott csendes pihenése.
 Emléked szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
4319818
Fájó szívvel emlékezünk
dr. VÁRHELYI ETELÉRE halálának hatodik hetében.
Szerettei
4319827
Az élet megy tovább, de az emlékek elkísérnek egy életen át. Kegyelettel és szeretettel emlékezünk az oltszemi TERZA TIBORRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4319813
Fájó szívvel emlékezünk a kökösi születésű sepsiszentgyörgyi
VASS IRMÁRA halálának 13. évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4319817
Csendesen elmentél, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökre ott maradsz. Földi utad immár két éve lejárt, a csillagok útján utazol tovább. Elmentél oda, ahonnan nincs visszatérés, ahol tested meglelte végső pihenését. Fájó szívvel emlékezünk az illyefalvi születésű cófalvi id. TÖKBANDI TIBORRA halálának második évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4319828
Állok a sírodnál, merengek, / Fejemben emlékek keringenek. / Míg a sírod rendezgetem, / Könnyeimet törölgetem. / Sírva gondolok mosolygó arcodra, / Szívemben nagy űrt hagytál azóta! Szomorúan gondolunk ifj. KATÓ ISTVÁNRA,
aki ma két éve bennünket
itt hagyott.
Bánatos édesapja
és testvére, Tünde
4319831
Bárhogy múlnak a napok és az évek, újra és újra visszavárunk téged. Arcunkról töröljük a könnyek nyomait, szívünk fáj, mert hiányzik valaki. Valaki, aki nem jöhet többé, de kedves emléke szívünkben élni fog örökké. Édes jó Istenünk, öleld át helyettünk, mert csak te tudod, mennyire szerettük. Fájó szívvel emlékezünk az aldobolyi születésű sepsiszentgyörgyi VASZI SÁNDORRA halálának negyedik évfordulóján.
Özvegye, Irénke, fia, Sándor, menye, Erzsike és unokái: Barbara és Anettka
4319832
Fájó szívvel emlékezünk a sepsikőröspataki
EGYED ÁGNESRE halálának első és EGYED GÁBORRA halálának hetedik évfordulóján. Emlékük szívünkben élni fog. A szentmise időpontja: 2020. december 12-én 17 óra.
Gyászoló gyermekeik
és azok családja
4319841

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4391
szavazógép
2020-12-10: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Lazíthatunk karácsonyra? (Sepsiszentgyörgy)

Három ezrelék alatt van a kéthetes fertőzöttségi mutató Sepsiszentgyörgyön, és ha a csökkenő tendencia kitart, karácsonykor akár vendéglőben is találkozhatnak a családok. Hátradőlni azonban nem szabad, továbbra is be kell tartani a járványügyi óvintézkedéseket – jelentette ki Antal Árpád polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az elöljáró elmondta: csütörtök reggel beszélt a prefektussal arról, hogy milyen lazítás lehetséges, erről azonban a megyei készenléti bizottság fog dönteni december 16-án, az intézkedések pedig két hétre szólnak, tehát van esély arra, hogy a karácsonyt kevésbé szigorú korlátozások között töltsük. A Sepsi Aréna melletti korcsolyapályát már most megnyitják a közönség előtt, ám a szilveszter már kívül esik a 16-a utáni két héten, ezért erről majd később lesz szó.
2020-12-11: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

A zene lelki táplálék
A KOLOZSVÁRI MAGYAR OPERA TÁRSULATA egy Zenés adventi kalendáriumot állított össze, amelyet az intézmény YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán követhetnek a nézők december 9–24. között minden este 20 órától. A teljes koncert december 24-én 21 órától lesz elérhető. Rendezte: Szabó Emese, zenei vezető: Horváth Zoltán, karmester: Jankó Zsolt, koncertmester: Barabás Sándor.