Átláthatóság, előreláthatóság

2021. január 19., kedd, Belföld

Az átláthatóságra és előreláthatóságra kell törekedni a helyi büdzsék felépítésekor – szögezte le Florin Cîţu kormányfő a megyei tanácsok országos egyesületének képviselőivel folytatott tegnapi megbeszélésen.

  • Florin Cîţu. Fotó: Zf.ro
    Florin Cîţu. Fotó: Zf.ro

A kormány Facebook-oldalán megjelent tájékoztatás szerint a miniszterelnök ugyanakkor felkérte a helyi közigazgatások képviselőit, hogy a költségvetések kidolgozásakor pontosan határozzák meg a pénzalapok rendeltetését, illetve pragmatikusan állapítsák meg a költségnormákat. Szó esett arról is, hogy milyen főbb gondokkal küzd a helyi közigazgatás a büdzsék kidolgozása kapcsán, illetve milyen megoldásokat lehet ezekre találni – olvasható még a bejegyzésben. A megbeszélésen Cseke Attila fejlesztési miniszter is részt vett.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2021-01-19: Belföld - :

Hírsaláta

DIPLOMABOTRÁNY AZ RMDSZ-BEN. A december 6-i parlamenti választásokon immár második mandátumához jutó Apjok Norbert nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel, márpedig az RMDSZ belső szabályzata szerint ez egyik feltétele volt a jelentkezésnek.
2021-01-19: Belföld - :

Felszíni rengés

A földfelszínhez közel, mindössze 17 kilométeres mélységben mértek 3,3-as erősségű földrengést tegnapra virradóan, 2.51-kor Galac megyében – tájékoztatott az országos földfizikai intézet.