Hosszabbított nyitvatartás Sugásfürdőn

2021. január 23., szombat, Közélet

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítják a sugásfürdői sípályák nyitvatartását, így január 25-től (hétfőtől) kezdve naponta 9-21 óra között üzemelnek a felvonók – közölte lapunkkal a létesítményt működtető Sepsi Rekreatív Rt igazgatója.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

Bodor Loránd arra kéri a saját gépkocsijukkal odautazó sízőket, hódeszkázókat, hogy a buszmegállót ne foglalják el – ahogy ezen a héten a kihelyezett táblák és kifeszített szalagok dacára többször is előfordult –, hiszen nem kell mindenkinek a pálya aljában parkolnia, aki tud két-három vagy több órát sízni, annak nem okozhat nehézséget öt percnyi séta az autótól. A hosszabbított nyitvatartás addig érvényes, amíg a síszezon tart.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4439
szavazógép
2021-01-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Győzött, és csoportelsőként jutott tovább a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Európa-kupa)

Egy végig kiélezett mérkőzés második félidejében a nagyot küzdő Sepsi-SIC kiharcolta a női kosárlabda Európa-kupa rájátszásába való részvételt, miután 57–50 arányban sikerül legyőznie a spanyol Cadi La Seu gárdáját a második számú kontinentális sorozat 3. fordulójában. Hétpontos sikerüknek köszönhetően a zöld-fehérek megnyerték a G-csoport küzdelmeit, a spanyolok viszont rosszabb kosárarányuk miatt lecsúsztak a tabella harmadik helyére, és így elbukták a legjobb tizenhat közé jutást is.
2021-01-23: Közélet - :

Tűz a Nicolae Iorga utcában

Tűzhöz riasztották szombat hajnalban a megyeszékhelyi tűzoltókat egy Nicolae Iorga utcai tömbházhoz. A megyei sürgősségi felügyelőség tájékoztatása szerint egy háztartási gépek javítására szakosodott műhelyben csaptak fel a lángok.