Nem lesz tömegrendezvény

2021. február 22., hétfő, Belföld

A koronavírus-járvány és a leküzdésére hozott korlátozó intézkedések miatt, akárcsak tavaly, idén sem szerveznek tömegrendezvényt a székely szabadság napja alkalmából Marosvásárhelyen – közölte a Marosszéki Székely Tanács.

  • Fotó: Szabadság
    Fotó: Szabadság

Az SZNT helyi szervezetének tájékoztatása szerint szabadtéri fotókiállítással fogják felidézni a székely szabadság napja marosvásárhelyi emlékeit. A helyszínről és a megnyitó időpontjáról később tájékoztatják a közvéleményt.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 349
szavazógép
2021-02-22: Belföld - :

Ideiglenes képviselet

Turos Loránd Szatmár megyei szenátor és Nagy Szabolcs Szatmár megyei képviselő vette át a Máramaros megyei magyarság parlamenti képviseletét azt követően, hogy az RMDSZ diplomahamisítás miatt kizárta soraiból és parlamenti frakciójából Apjok Norbert Máramaros megyei képviselőt.
2021-02-22: Sport - :

Egy félidőt bírta, kiesett a KSE Futsal (Teremlabdarúgás, Román Kupa)

Mindössze egy jó félidőre futotta a KSE Futsal erejéből a másodosztályos Sportul Ciorăşti gárdájával szemben a teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjében, s együttesünk kisebb meglepetésre 10–6 arányban kikapott Vrancea megyei ellenfelétől. Ezzel a felejthető teljesítménnyel a bajnokság után a kupában is nagyon leszerepelt a céhes városbeli alakulat…