Online egészségügyi képzés

2021. február 23., kedd, Világfigyelő

Nagy az érdeklődés a nemzetpolitikai államtitkárság által indított, külhoni magyar egészségügyi szakembereknek szóló februári online képzések iránt, amelyek a Bethesda Gyermekkórház és a Magyar Gyermekorvosok Társaságának szakmai irányításával valósulnak meg – közölte a nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

  • Fotó: demokrata.hu
    Fotó: demokrata.hu

Potápi Árpád János felidézte: 2021, a nemzeti újrakezdés éve keretében a nemzetpolitikai államtitkárság tematikus hónapokat tart, amelyek részeként február a gyermekegészség hónapja. Kifejtette: a havi tematika jegyében négy héten át tartó online képzéssorozatot hirdettek külhoni magyar gyermekorvosok, ápolók, pszichológusok számára, amelyek február 5–26. között zajlanak.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4540
szavazógép
2021-02-23: Világfigyelő - :

Putyin–Lukasenka találkozó

Összehangoltak és jól működnek a Minszk és Moszkva közötti együttműködés eszközei – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor tegnap Szocsiban fogadta fehérorosz hivatali partnerét, Aljakszandr Lukasenkát.
2021-02-23: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Légy több, mint önkéntes! (Bővíti csapatát a Máltai szeretetszolgálat)

Önkénteseket toboroz csapatába a Máltai Szeretetszolgálat immár három évtizede működő sepsiszentgyörgyi szervezete. Elsősorban fiatalokat várnak a karitatív tevékenységet végző csapatba, de bárki csatlakozhat a több mint száz tagot számláló helyi szervezethez.