FallabdaDobogós helyezések Bukarestben

2021. március 3., szerda, Sport

Hosszabb szünet után az elmúlt szombaton újra fallabda­tornát szerveztek az országos körverseny részeként. A bukaresti Infinity Sport Arena Squash Klubban rendezett viadalra csak ifjúsági fallabdázók nevezhettek négy fiú- és egy lánykategóriában.

  • Bara Hunor edző és a sepsiszentgyörgyi fallabdázók
    Bara Hunor edző és a sepsiszentgyörgyi fallabdázók

A megmérettetésen összesen 24 gyermek tette próbára magát, az alacsony részvétel a vírushelyzet számlájára írható. A klubba érkezéskor minden edző és sportoló orvosi ellenőrzésen esett át, mindenkinek kötelező volt a maszk viselése, amikor nem tartózkodott a pályán. A mérkőzések természetesen nézők nélkül zajlottak, csak az edzők és a versenyzők lehettek jelen.

A sepsiszentgyörgyi Huni Squash SKE öt játékost indított a megmérettetésen. Bodor Balázs U13-ban a harmadik helyen végzett, míg Szebeni Gergő U15-ben állhatott a dobogó harmadik fokára. Az U13-ban szereplő Kovács Kristóf és az U19-ben játszó Bodor Bence lemaradt a dobogóról, mindketten a negyedik pozícióban zárták a versenyt, valamint az U17-ben érdekelt Szén Tamás egészségügyi probléma miatt kénytelen volt visszalépni a küzdelmektől.

„A jelenlegi helyzetet és az adott körülményeket figyelembe véve nagymértékben elégedett vagyok a fiúk eredményeivel, talán egy esetben, ha megfontoltabban játszunk, jobb eredményt tudtunk volna elérni. Sajnálom, hogy Tamásnak nem sikerült felmérnie a tudását, bár rég készült erre a megmérettetésre, de majd a következő tornán lesz rá újabb esélye” – nyilatkozta lapunknak Bara Hunor edző.

A következő ifjúsági tornára május 8-án és 9-én kerül sor Brassóban, amelyet a Huni Squash SKE szervez partnerségben a Román Fallabdaszövetséggel. A gyermekek versenyen való részvételét a sepsiszentgyörgyi Döner House támogatta. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 215
szavazógép
2021-03-03: Sport - :

Bíró Maja bizonyult a legjobbnak (Alpesi sí)

Február végén a Felsőbánya melletti Șuior adott otthont a Șuior Kupa nevet viselő országos versenynek, amelyet három korosztály számára szerveztek (HC, U14, U16). A Sport-All Sport Club Ski Team versenyzője, Bíró Maja a háromszéki csapat története során először végzett első helyen országos megmérettetésen.
2021-03-03: Sport - :

C. Ronaldo vezeti a gólszerzők örökranglistáját (Labdarúgás, IFFHS)

Cristiano Ronaldo vezeti a legeredményesebb futballisták örökrangsorát, amelyet a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) készített el és tett hétfőn közzé. A listán három magyar is helyet kapott: Puskás Ferenc az 5., Sárosi György a 17., Schlosser Imre pedig a 20.