Kamionnal ütközött

2021. március 19., péntek, Közélet

Közúti balesethez riasztották a mentőket és rendőröket tegnap reggel Kézdivásárhelyen: a Gyár utcában összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion.

A kisautó 74 éves vezetője és 71 éves női utasa megsérült, kórházba szállították őket. A férfit nem sikerült alkoholszondába fújatni, vérmintát vettek tőle. A kamion 31 éves vezetője nem fogyasztott szeszes italt. A kivizsgálást gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 707
szavazógép
2021-03-19: Közélet - Fekete Réka:

Háromszéken sokan iratkoztak várólistára (Oltási körkép)

A koronavírus elleni védőoltási kampány március 15-én megnyitott harmadik szakaszában, mely a teljes felnőtt lakosságnak szól, tegnapig közel háromezren iratkoztak a háromszéki oltóközpontok várólistáira. Az immunizálás április 1-jén kezdődik, a jelentkezőket SMS-ben vagy elektronikus levélben értesítik az oltás időpontjáról.
2021-03-19: Belföld - :

Az AUR és a Simion-story

A Bálványos Intézet által készített, Kolozsváron tegnap bemutatott elemzés szerint Romániában a magyarellenességével vált láthatóvá a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR), de a párt témát váltott, és a parlamentbe való bejutást az elitellenesség, az értékkonzervativizmus és a gazdasági protekcionizmus témája hozta meg számára.