A bútorszövet webáruházzal elfelejthetjük a kompromisszumokat /X/

2021. március 31., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Magas színvonal, szemet gyönyörködtető, sokoldalú választék, strapabíró kivitelezés, költséghatékony árak – igen, e vonzó jelzők a bútorszövet webáruház sajátjai! Mégis, melyek azok a kritériumok, amelyeket joggal várhatunk el a kiszemelt bútorszövettől? Nos, sokan azt gondolhatják, hogy a bútorkárpit vásárlása során feltétlenül szükséges kompromisszumot kötni minőség és esztétika között.

A valóságban szerencsére egyáltalán nem kell lejjebb adni az elvárásainkból, különösen, ha a Piramis bútorszövet webáruház mellett tesszük le a szavazatunkat. A bútoraink rendszeres, fokozott használatnak van kitéve, így azok minőségére nagy hangsúlyt kell fektetnünk. A túlságosan is jutányos áron beszerzett szövet, bár jó választásnak tűnhet elsőre, az idő múlásával nagyon hamar megkopik, kibolyhosodik, sőt, talán el is szakad. A Piramis bútorszövet webáruház színes termékpalettájának mindegyik eleme kitűnő anyaghasználatnak örvend, így garantáltan kiállja az idő próbáját.

A kopásállóság roppant fontos tényező a szövetvásárlásnál. Az adott anyag kopásállóságát az úgynevezett Martindale skála alapján ellenőrizhetjük. A gyakorlatban ez az jelenti, hogy minél magasabb a kárpit Marindale értéke, annál hatékonyabban állja a sarat a rendszeres használattal szemben. Bár e szövetek költségesebbek valamivel, mint a hagyományos modellek, a körültekintő döntés minket igazol majd, hiszen hosszú távú befektetésként megtérül a pénzünk, hála a minőségi szövetnek.

Remekül fokozzák a hangulatot a húsvéti terítők

Az ünnepi készülődés jegyében az otthonunkat meghittebbé, „vendégváróbbá” tehetjük a húsvéti terítők segítségével. Ezek az egyszerű és nagyszerű kiegészítők rengeteg bájos formatervezésben szerezhetők be a Piramis webshop honlapjáról. Nemcsak az ünnepi asztalt teszik igényessé és elegánssá, de a finom ételek is ínycsiklandozóbbnak tűnnek a társaságukban.

A gazdag kínálatban megtalálhatjuk az egyszerű abroszokat, illetve a minőségibb anyaghasználattal készült, strapabíró szennytaszító szöveteket is. Ez utóbbi különösen praktikusnak bizonyul, hiszen az önfeledt falatozás során keletkezett foltok így nem tesznek kárt az abrosz szépségében.

A húsvéti terítők dizájnjára is érdemes kitérni! Édes kiscsibék, élénk színű hímestojások, vidám nyuszik, bájos bárányok – itt aztán minden mennyiségben képviseltetik magukat a tipikusan húsvéti motívumok. A bámulatosan szép húsvéti terítők láttán a locsolkodóknak is eláll a szavuk, így a háziasszonynak nincs más feladata, mint bezsebelni a méltán megérdemelt elismerő bókokat, tiszteletteljes tekinteteket. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 357
szavazógép
2021-03-31: Belföld - :

Hírsaláta

SIKKASZTOTT A TÁBORNOK. Nem sokáig élvezhette a gondtalan nyugdíjas éveket Iulian Cristian Gherghe tábornok, a román hadsereg hírszerző szolgálatának korábbi vezérigazgató-helyettese: 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, miután a gyanú szerint jókora összeget lopott el a szolgálat kasszájából.
2021-03-31: Belföld - :

Egyre többen súlyos állapotban

Szerdára tovább nőtt az intenzív terápiára szoruló koronavírus-fertőzöttek száma, a kommunikációs törzs legújabb jelentése szerint már 1412, nagyon súlyos állapotban lévő páciensről gondoskodnak ezeken a kórházi osztályokon. Az újonnan igazolt esetszám továbbra is hatezer feletti (6156) és 129, a fertőzéshez köthető elhalálozásról is tájékoztattak a hatóságok.