Gyorstesztek a sportolóknak

2021. április 7., szerda, Belföld

Novák Eduárd ifjúsági és sportminiszter, valamint Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter aláírták azt a 2021/462/197-es számú közös rendeletet, amely lehetővé teszi a sportolók számára az antigén gyorstesztek használatát.

  • Fotó: obuda.hu
    Fotó: obuda.hu

Ennek a rendeletnek az aláírásával az Ifjúsági és Sportminisztérium összehangolódik az Egészségügyi Minisztérium azon előírásaival, melyek „a profi és amatőr sportolók számára egyaránt hozzáférhetőbbé teszik a sporttevékenységeket, enyhítve a korlátokat és nehézségeket generáló pénzügyi nyomást a sportvilágban”.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 635
szavazógép
2021-04-07: Belföld - :

Nem lesz albizottság

A képviselőház házbizottsága elutasította tegnap azt a javaslatot, hogy az alsóház emberi jogi, vallási és kisebbségügyi bizottságán belül alakuljon egy albizottság, amely a Kovászna, Hargita és Maros megyei románok problémáival foglalkozik.
2021-04-07: Belföld - :

Tesztelnék a vendégeket

A szálloda-, étterem- és kávéház-működtetők (HoReCa ágazat) felvállalják a vendégek gyorstesztelésének költségeit anélkül, hogy mindez visszaköszönne az árakban – nyilatkozták két munkáltatói szövetség képviselői a kormányfővel folytatott tegnapi egyeztetést követően.