A sajtószabadság napján

2021. május 4., kedd, Belföld

Florin Cîţu kormányfő arra biztatta az újságírókat tegnap, a sajtószabadság napján közzétett üzenetében, hogy továbbra is legyenek partnerek a korrekt tájékoztatásban és a koronavírus elleni oltási kampány előmozdításában.

„Felkérem önöket, hogy továbbra is legyenek partnerek ebben a közös erőfeszítésben, amely a korrekt tájékoztatásra és a lakosság minél nagyobb számban való immunizálására irányul, hogy visszatérhessünk a normalitáshoz. Azt kívánom önöknek, hogy mindig szabadok, függetlenek legyenek, mindig az igazság és a közjó oldalán álljanak, korrekt módon tájékoztassák a közvéleményt” – írta a miniszterelnök Facebook-üzene­tében. Megköszönte ugyanakkor a sajtóban dolgozóknak a járvány időszaka alatt tett erőfeszítéseiket, rámutatva, hogy az újságírók munkája alapvetően fontos a COVID-19-cel és az oltásokkal kapcsolatos álhírek elleni küzdelemben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 637
szavazógép
2021-05-04: Belföld - :

Egyezkedés az oltási igazolványról

Az RMDSZ reméli, hogy a magyar és a román külügyminiszter rövid időn belül be tudja jelenteni a két ország közötti kétoldalú megállapodást az oltási igazolás elismeréséről – közölte az RMDSZ szóvivője.
2021-05-04: Belföld - :

Nyári melegre számíthatunk

Tovább tart a szeszélyes időjárás, az előrejelzés szerint a következő héten akár 29 fokot is mérhetnek a hőmérők az ország egyes régióiban.