Nyári melegre számíthatunk

2021. május 4., kedd, Belföld

Tovább tart a szeszélyes időjárás, az előrejelzés szerint a következő héten akár 29 fokot is mérhetnek a hőmérők az ország egyes régióiban.

Erdélyben is hirtelen felmelegedés várható: ezen a héten például napközben 16–21 fok között alakul a hőmérséklet, míg az éjjeli minimumok 2 és 9 fok között ingadoznak. A következő héten folytatódik a felmelegedés, május 10-ére akár 23, május 12-ére pedig már 26 fok is lehet nappal. A következő hét második felében enyhén csökken a hőmérséklet, de még így is 21 fok körül alakul a nappali maximum. A kéthetes időszak végére a hőmérséklet elvileg stabilizálódik, és az évszaknak megfelelő értékek között alakul majd.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 636
szavazógép
2021-05-04: Belföld - :

A sajtószabadság napján

Florin Cîţu kormányfő arra biztatta az újságírókat tegnap, a sajtószabadság napján közzétett üzenetében, hogy továbbra is legyenek partnerek a korrekt tájékoztatásban és a koronavírus elleni oltási kampány előmozdításában.
2021-05-04: Belföld - :

Hírsaláta

FELSZÁMOLJÁK A DOKTORI ISKOLÁT. Drasztikus következményekkel jár a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémia számára, hogy az elmúlt években rengeteg csalást észleltek a doktori képzésükön.