Beiktatták az új polgármestert

2021. július 22., csütörtök, Közélet

Beiktatták tisztségébe Uzon község új polgármesterét. Bordás Enikő az önkormányzati képviselőtestület keddi alkalmi ülésén Ráduly István, Kovászna megyei kormánymegbízott valamint Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke jelenlétében tette le az esküt.

  • Bordás Enikő leteszi az esküt
    Bordás Enikő leteszi az esküt

Az új elöljáró esküjével kötelezettséget vállalt, hogy legjobb tudása szerint, becsülettel fogja szolgálni Uzon község polgárait. Jelen voltak a község településeinek lelkészei és más meghívottak is. A polgármesteri tisztség az előző elöljáró, Ráduly István kormánymegbízotti beiktatásával vált betöltetlenné, a június 27-én tartott időközi polgármester-választást az RMDSZ színeiben indult Bordás Enikő fölényesen nyerte meg. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 1004
szavazógép
2021-07-21: Közélet - Bokor Gábor:

Özönvíz pusztított Zágonban és a környéken

Újból árvíz pusztított Orbaiszék egyes részein. Szerda délután négy óra körül eredt meg az eső, a felhők Kovászna felől érkeztek Csomakőrösre, onnan Papolcra, majd a zuhogó eső az erdők felé vette útját, és Zágonra is lesújtott.
2021-07-22: Közélet - :

Augusztusban elkészül az új járda

Még egy kis szakaszon kell lerakni az új szegélyköveket, utána már aszfaltozzák a Lidl Áruház mögötti lakótömb belső sétányait Sepsiszentgyörgyön – ígéri Tóth-Birtan Csaba alpolgármester.