Cseppnyi tengeri hangulat

2021. július 22., csütörtök, Közélet

Ötödik alkalommal festik újra a #SEPSI óriásbetűket Sepsiszentgyörgy főterén: a gyermeknapon felkerült színes gyermekkéz-lenyomatok után most egy helybeli cég két helybeli grafikus munkáját festette meg.

Szederjesi Szidónia és Fazakas Noémi a tenger hangulatát próbálja átadni az itthon vakációzóknak, amíg a nyár tart. A fehér óriásbetűket tavaly márciusban helyezték el a főtéren, eddig minden évszakban helyi virágkötők díszítették újra, most azonban az önkormányzat az itt élő képzőművészek bevonásával szeretne minél több átalakulást látni a feliraton. A virágkötőknek is marad feladat, a park szélén augusztusban ismét felállítják a korábban nagy népszerűségnek örvendő, nagyméretű fényképkeretet. (demeter)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 1004
szavazógép
2021-07-22: Közélet - :

Augusztusban elkészül az új járda

Még egy kis szakaszon kell lerakni az új szegélyköveket, utána már aszfaltozzák a Lidl Áruház mögötti lakótömb belső sétányait Sepsiszentgyörgyön – ígéri Tóth-Birtan Csaba alpolgármester.
2021-07-22: Közélet - Fekete Réka:

Hátrányban az utókezelés (Megyei kórház)

Nem köt jövőre szolgáltatási szerződést a megyei egészségbiztosítási pénztárral a sepsiszentgyörgyi megyei kórház a járóbeteg-rendelőben működő fizikoterápiás kezelésekre és a gyógytornára, 2022-ben ez csak azoknak a pácienseknek jár kedvezményesen, illetve térítésmentesen, akiket beutalással látnak el a kórházban vagy magánrendelőben élnek ezzel a lehetőséggel – tájékoztatott tegnap András-Nagy Róbert, a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere.