Erdész lopott fát

2022. január 14., péntek, Közélet

Lopott fenyőfaanyagot szállító furgont fogtak a Kovászna városi rendőrök a kommandói úton szerdán.

A megyei rendőrség csütörtöki közleménye szerint a gépjármű 42 éves vezetője, akiről kiderült, hogy erdész, nem tudta igazolni a szállítmány eredetét. A rendőrök szerint a fát egy Kommandó melletti átrakótelepről csenték el. Az ügyben falopásért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 588
szavazógép
2022-01-14: Közélet - :

Megemlékezés a Katrosában

A Történelmi Vitézi Lovagrend kézdiszéki állománya 2014-ben döntött úgy, hogy csatlakozik a 2010-es évek elején Szima Csaba által kezdeményezett, a Székely Nemzeti Tanács és más nemzeti hagyományőrző szervezetek által a katrosai Bellőben a 24. Székely Határvadász zászlóalj hőseinek emlékkeresztjénél szervezett megemlékezéshez, ami során a második világháborúban a Don mentén elesett hősök előtt hajtanak fejet. 
2022-01-14: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Járványidőben is helytálltak (Mérleget vont a megyei kórház)

Ugyan tavaly már nem voltak annyira kiszolgáltatva az ismeretlennek, mint egy évvel korábban, a 2021-es esztendő azonban újfent nehéznek, meglepetésekkel, átszervezésekkel telinek bizonyult a megyei kórház munkaközössége számára. Ilyen körülmények között a legfőbb cél a koronavírus-fertőzöttek ellátása mellett a más betegségekben szenvedők gyógyításának biztosítása volt – vázolta az intézmény előző évi tevékenysége kapcsán András-Nagy Róbert menedzser.