Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hírsaláta

2008. december 20., szombat, Belföld

GAZDÁT KERES ERDÉLY MAGYAR NAPILAPJA. A Krónikához közel álló források szerint a magyarországi tulajdonosi kör azt közölte az utóbbi napokban a kolozsvári kiadóvezetőséggel, hogy nem tudják tovább finanszírozni az országos magyar napilap működését. Ezért új befektetőket keresnek január közepéig, s amennyiben nem találnak, a lap hosszú távú megjelenése ellehetetlenül, sőt, meg is szűnhet. Értesüléseink szerint Széles Gábor magyarországi üzletember (a Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosa) már több hónapja érdeklődik a lap iránt, így ő tekinthető az egyik lehetséges új befektetőnek. Fall Sándor megbízott felelős szerkesztő lemondása után jelenleg a szerkesztőség munkáját Rostás Szabolcs vezető szerkesztő koordinálja. (Transindex)

VÁD ALATT. Vád alá helyezte az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság Gigi Becalit. A Steaua futballklub tulajdonosát okirat-hamisítás mellett azzal vádolják, hogy 1,7 millió euró csúszópénzt ajánlott fel a kolozsvári Universitatea együttesének azért, hogy győzze le a városi rivális CFR-t. Ezzel az eredménnyel ugyanis Becali csapata lett volna a román bajnok. A futballmágnás mellett öt másik személyt, többek között Victor Piţurcă szövetségi kapitányt is vád alá helyezték. Az ügyészek szerint Piţurcă tanúként aláírta azt a hamis szerződést, mellyel Becali azt próbálta bizonyítani, hogy az ügyészek által lefoglalt pénzt ingatlanvásárlás céljával küldte Kolozsvárra. (Erdély Ma)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 86
szavazógép
2008-12-20: Közélet - x:

Civilek a Háromszékért

A Civilek Háromszékért Szövetség szót emel a szólásszabadság korlátozása ellen, és csatlakozik a Kovászna Megyei Tanügyi Szabad Szakszervezet felhívásához. Valahányszor civil jog sérül, ez ellen tiltakoznunk kell.
2008-12-20: Kovakő - diákmelléklet - x:

Suliklíma a kolozsvári Brassai Sámuel Elméleti Líceumban

A diákélet Kolozsváron is olyan, mint az időjárás. A napokban viharos volt a félévik meg a kisebb gabalyodások miatt, de sokszor napsütéses, kék az ég, mégedig legtöbbször a vakáció közeledtével.