Ezért éri meg szettben vásárolni az olasz kerti bútorokat /X/

2023. március 17., péntek, Magazin

Amikor olasz kiegészítőkre és berendezésekre gondolunk, akkor biztosan eszünkbe jut a részletgazdag kidolgozás, a pompa, az elegancia, valamint a színek. Gondoljunk csak bele, hogy mennyien választják manapság a modern és egyedi bútorokat még kültérre is! Az olasz változatok azonban minőségükről és magas színvonalukról híresek, így nem csoda, hogy igen népszerűek a fiatalok körében. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért éri meg szettben megvenni őket.

Ismerjük meg az olasz kerti bútorok világát!

A Kulteributorok.hu kerti garnitúrái nemcsak különlegesek, hanem szolgálják a pihenést, valamint a jó közérzetet is. Emellett a többségük környezetbarát termeléssel készül, amihez hozzájön a magas minőség, amit az olaszok biztosítanak a berendezések számára. 

Az eszközöket hosszú élettartam és ellenállóság jellemzi, egyes változatok polipropilén üvegszálból készül. Ez teljes mértékben újrahasznosítható, illetve senki számára nem mérgező. További érv az olasz kerti bútorok mellett, hogy hosszabb távon igen jól bírják a strapát, a tisztításuk nem igényel sok időt, valamit a tárolásuk jóval egyszerűbb, mint bármely más modellé. 

A Nardi kerti bútorok modulárisak, könnyedén bővíthetőek, egymásra lehet őket rakni, nem utolsó sorban bármikor fertőtleníthetőek, ha éppen arra van szükség. Minimális a karbantartási igényük, alkalmasak mind vendéglátó egységekbe, mind otthoni használatra egyaránt. 

Kültéri kollekció a stílusos teraszért

A Nardi kinti bútorok tartalmaznak egy minőségi sarokkanapét, amit igen egyszerűen, pár kiegészítővel garnitúrává is lehet alakítani. A kanapé attól ennyire különleges, hogy nem egy részből áll, hanem több darabból tevődik össze, így a mérete személyre szabható. Ezáltal jól mutat egy kisebb és egy nagyobb teraszon, erkélyen, bárhol, ahol szükség van egy minőségi olasz bútorra. 

Formája enyhén ívelt, szövete puha, így igen kényelmes és komfortos. Jó benne beszélgetni, enni, olvasni, társasozni, vagy egyszerűen csak napozni és élvezni a friss levegőt. A háttámla és a kartámasz bárhova helyezhető, áttehető, így tényleg teljes mértékben a komfortot szolgálja. 

Válasszunk hozzá kültéri asztalt!

Az olasz minőségű kerti asztalok esetében sem árt gondolni a bővíthetőségre, hiszen a kertben is sokszor adódik olyan eset, amikor szükség van extra helyre. Sosem lehet tudni, mikor kell vendégül látni az egész családot, baráti társaságot. 

A henger alakú Libeccio alumíniumlábakkal ellátott, polipropilén szerkezetű változat sosem fog tönkremenni, emellett innovatív és igen funkcionális. Nagy előnye, hogy összecsukható, így igény esetén alig foglal helyet. Remek tulajdonsága, hogy sok színben elérhető, így még ennek kapcsán sem kell kompromisszumot kötni. (X)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2087
szavazógép
2023-03-17: Magazin - :

Író vagy? Legyen pénzt hozó hangoskönyved is! /X/

Az olvasás szerencsére sosem megy ki a divatból, a művelődés fontos eszközei a könyvek. De adódnak olyan élethelyzetek, amikor valaki nem tud kézbe venni egy regényt, pedig szívesen belemerülne a történetbe. Ilyenkor tesz jó szolgálatot egy hangoskönyv, amelyet íróként is megrendelhetsz.
2023-03-17: Szabadidő - :

Megmutatjuk, mi mindenre használható a sokoldalú parafa! /X/

A parafáról legtöbbünknek a borosüveg dugója jut eszébe, esetleg a jegyzetekkel telitűzdelhető fali üzenőtáblák, azonban a parafa felhasználása ennél jóval sokoldalúbb. Az építőipar is számos területen alkalmazza a kedvező tulajdonságai miatt.