Ha hétfő, akkor minifociKiütéssel nyert a Novo

2023. március 27., hétfő, Sport

Összesen 43 gól született a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 17. fordulójában, ebből pedig a kiütéssel győzelmeskedő Novo csapata tízet szerzett. Szintén sok találat született a Capitaly és a Téglás Panzió közti mérkőzésen, ahol a nyertes kilenc, míg a vesztes öt alkalommal zörgette meg ellenfelének hálóját.

  • Fotó: Tibodi Ferenc
    Fotó: Tibodi Ferenc

Meccsenként legalább 6–6 gól született a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 17. fordulójában, amelynek nyitómérkőzésén a Milan küzdelmes mérkőzésen verte a sereghajtó Szemerja alakulatát, a kör rangadója, a Mikósokk–Bodok párharc pedig pontosztozkodással ért véget. A Novo kiütéses győzelemmel zárta a fordulót, miután tízet vágott a Skála gárdájának és egyetlenegy gólt sem kapott. A listavezető Capitaly kilencszer volt eredményes a Téglás Panzióval szemben, a Puskás ’87 alakulat viszont egyszerűen lefocizta az S&Z együttesét.

Az eredmények: Szemerja–Milan 2–5, Mikósokk–Bodok 3–3, Skála–Novo 0–10, Capitaly–Téglás Panzió 9–5, Puskás ‘87–S&Z 6–0, a Málnás szabadnapos volt. A rangsor: 1. Capitaly 45 pont, 2. Puskás ‘87 37 p., 3. Novo 33 p., 4. Bodok 26 p., 5. Mikósokk (62–61) 23 p., 6. S&Z (60–58) 23 p., 7. Málnás 20 p., 8. Milan 12 p., 9. Skála 11 p., 10. Téglás Panzió 10 p., 11. Szemerja 6 p.

A 18. forduló programja (ma, Szabó Kati Sportcsarnok): Mikósokk–Málnás (17 óra), Skála–Milan (18 óra), Capitaly–Bodok (19 óra), Puskás ‘87–Novo (20 óra), S&Z–Téglás Panzió (21 óra), a Szemerja áll.

 

Torna Kézdivásárhelyen

A céhes város önkormányzatának sportirodája április 1-jén szervezi meg a kispályás labdarúgó Bartók András Kupát, amellyel az egykori Vasas kiváló labdarúgója és edzője előtt akarnak tisztelegni. A tornára a 0754 646 744-es számon lehet nevezni, a helyek száma korlátozott. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1502
szavazógép
2023-03-27: Sport - :

Már lehet nevezni az idei Gáll Lajos Futónapra (Atlétika)

A hagyományok köteleznek, ha április, akkor Gáll Lajos Futónap, és az idén sem lesz másképp, hiszen a sepsiszentgyörgyi futókör ismét megrendezi hagyományos tavaszi versenyét. Akárcsak egy éve, a helyszín ezúttal is a festői környezetű Rétyi Nyír lesz, ahol a futás szerelmesei két távon mérhetik össze állóképességüket és gyorsaságukat.
2023-03-27: Sport - Miska Brigitta:

Minél több világkupa-versenyen indulna (Hegyi-kerékpározás)

Molnár Ede nagyszerű évet tudhat maga mögött, bár a sikerek közé egy komolyabb sérülés is beékelődött. A Dinamo-BikeXpert-Racing Team színeiben versenyző, 27 éves sepsiszentgyörgyi kerékpározó idén magasabbra teszi a lécet, hiszen minél több világkupa-versenyen szeretne rajthoz állni a Cross Country Eliminator (XCE) szakágban.