Felborult egy autó

2023. március 28., kedd, Közélet

Felborult egy személygépkocsi a 11-es országúton, Kézdialbis közelében kedden délelőtt fél tizenegy körül.

  • Fotó: Facebook / Kézdivásárhelyi közlekedési INFO / Sarány Apor
    Fotó: Facebook / Kézdivásárhelyi közlekedési INFO / Sarány Apor

A balesetnek nem volt sérültje, közölte érdeklődésünkre Radu Stroe rendőrségi szóvivő. Hozzátette, az autó az úttesten kívülre esett, így az utat nem kellett elzárni a forgalom elől. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Mit gondol a tanügyi sztrájkról?
eredmények
szavazatok száma 596
szavazógép
2023-03-28: Sport - :

Negyven év után győztes rajt (Labdarúgás, Eb-selejtező)

A magyar labdarúgó-válogatott Bulgária felett aratott könnyed, 3–0 arányú győzelemmel kezdte hétfőn az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. Magyarország napra pontosan negyven év után kezdte ismét győzelemmel az Eb-selejtezőket, illetve hazai pályán 48 esztendő után múlta felül újra a bolgár csapatot. A nemzeti együttes legközelebb június 17-én Montenegró vendége lesz.
2023-03-29: Kultúra - Nagy B. Sándor:

Borzalmak, mozgásművészet, zenefestmények (Reflex5-krónika 1.)

Mindig gyorsan telnek a napok egy jó fesztiválon, amit mi sem bizonyít jobban, mint a sepsiszentgyörgyi Reflex5 első felvonása: alig kezdődött el és máris véget ért. Szerencsére folytatása következik, várjuk a májusi és októberi előadásokat. Több különleges színházi élményben volt részünk, melyek napról napra egyre jobban megerősítették bennünk, hogy milyen fontosak az ilyenfajta közösségi események, hogy milyen fontos a közös gondolkodás azokról a világban és bennünk zajló folyamatokról, melyek megértése által talán közelebb kerülhetünk a változásokhoz. Két nagyszerű sepsiszentgyörgyi színházi produkció bemutatása mellett a nyitókoncert hangulatát próbáltuk megidézni az alábbiakban.