Kezdődik az ellenőrzés

2023. július 11., kedd, Gazdakör

Adrian Pintea, az APIA vezérigazgatója bejelentése szerint rövidesen megkezdik a gazdáknál az ellenőrzéseket.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

A hét folyamán minden megyének kiküldik a szúrópróbaszerűen kiválasztott gazdák névsorát. Az ellenőrzéseket szeptember végéig kell befejezniük a megyei hivatalok szakembereinek. (i. p.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2267
szavazógép
2023-07-11: Gazdakör - :

Meghosszabbított határidő

Florin-Ionuț Barbu agrárminiszter határozatot írt alá, amely meghosszabbítja a 2014–2020 közötti vidékfejlesztési terv keretében letett és kifizetésre szerződött pályázatok megvalósításának és kifizetésének határidejét.
2023-07-11: Gazdakör - :

Nyakukon marad a paradicsom

Szorult helyzetben vannak a déli zöldségtermesztők, nagyon jó a paradicsomtermés, viszont egyszerre érett be, és feltelt a piac.