Elhalálozás

2023. augusztus 16., szerda, Elhalálozás

Elhalálozás

Megpihent a szív, mely értünk dobogott, két szorgalmas kéz, mely értünk dolgozott. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert ő is szerette. Jóságát felejteni soha nem tudjuk, emlékét szívünkbe
örökre bezárjuk.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, nagyapa, dédnagyapa, testvér, apatárs, rokon, ismerős, jó szomszéd, a magyarhermányi özv. CSOG SÁNDOR életének 81., özvegységének 5. évében 2023. augusztus 15-én türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait augusztus 17-én, csütörtökön 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a református egyház szertartása szerint a helyi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1118366

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a szerető férj, testvér, sógor, keresztapa, barát, CZINTOS LAJOS életének 69. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
A búcsúszertartás 2023. augusztus 16-án 13 órakor lesz a Makovecz-ravatalozóban, ezt követően a sepsiszentkirályi református temetőben helyezzük örök nyugalomra.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Ezen értesítés gyászjelentőül is szolgál.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
2637

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, testvér, sógor, nagybácsi, keresztapa, koma, rokon, barát, szomszéd és ismerős, a kisborosnyói születésű sepsiszentgyörgyi id. BUNA LÁSZLÓ életének 73. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2023. augusztus 17-én, csütörtökön 13 órakor lesz a szemerjai új református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1118364

 

Részvét

Fájdalommal értesültünk volt munkatársunk, CZINTOS LAJOS építőmérnök elhunytáról. Tisztelettel emlékezünk rá, gyászoló szeretteinek erőt kívánunk a megnyugváshoz.
A Consic Rt. munkaközössége
4959/b

Köszönet

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, BORDÁS CSABA LAJOS temetésén részt vettek, részvétet nyilvánítottak, lélekben velünk voltak, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek.
A gyászoló család
1118368

Megemlékezés

Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, de emléked szívünkben örökre megmarad.
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi
KURTA FERENC KÁROLYRA halálának 11. évfordulóján. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.
Emőke és Bendy
2199

Fájó szívvel emlékezünk a csernátoni SZABÓ ÖDÖNRE halálának 27. évfordulóján. Nyugodjék békében.
Özvegye és gyermekei
2200

Könnyes szemmel, az örök elválás soha el nem múló fájdalmával emlékezem a sepsibesenyői születésű DÁVID VIKTORNÉRA halálának 26. évfordulóján. Emlékét és szeretetét őrzöm életemen át.
Csendes pihenést.
Erzsébet
1118359

Az idő múlása nem enyhíti szívem fájdalmát. Oly szomorú mindig egyedül lenni, valakit, aki már nem jön, hiába várni. Könnyes szemmel, fájdalommal emlékezem CSÓK ÁRPÁD ÁRONRA halálának 27. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes
a rétyi temetőben.
Özvegye
1118359

Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kálnoki HOSSZÚ IBOLYÁRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
4329813

Megállt egy szív, mely élni vágyott, / Pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. / Nélküled üres és szomorú a házunk, / Nem hisszük el, hogy téged már nem látunk. / Nem vársz már minket ragyogó szemeddel, / Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. „Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, / Nem volt időm arra, el kellett indulni. / Szívetekben hagytam emlékem örökre, / Ha látni akartok, nézzetek az égre.” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a cófalvi születésű sepsiszentgyörgyi GODRA ESZTERRE (szül. CSIA), akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4329816

Az élet csendesen megy tovább, de a fájdalom elkísér bennünket egy életen át. Megcsillan egy könnycsepp a szemünkben, nincs olyan nap, hogy ne jutnátok eszünkbe. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni TANA (OPRA) GÉZÁNÉ KEREKES ERZSÉBETRE halálának 4. évfordulóján és TANA (OPRA) GÉZÁRA halálának 21. évfordulóján.
Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes.
Gyermekeik és azok családja
4329817

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2268
szavazógép
2023-08-14: Közélet - Bartos Loránd:

Több autó koccant Kézdivásárhelyen

Augusztus 14-én, hétfőn kora délután zsinórbaleset történt Kézdivásárhelyen: legalább négy autó ütközött. A baleset miatt eléggé jelentős anyagi kár keletkezett.
2023-08-16: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
FOTÓKIÁLLÍTÁS A TEINBEN. A Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesületének sajtófotó-szakosztálya és a Művészeti és Népiskola szervezésében Sepsiszentgyörgyön a Tein Teaházban  augusztus 17-én, csütörtökön 18 órakor nyílik Márk Attila egyéni fotókiállítása. 
MÁTÉ BENCE SEPSISZENTGYÖRGYÖN. Romániában először Sepsiszentgyörgyön látható Máté Bence világhírű természetfotós Vértelen vadászat című kiállítása augusztus 19. és szeptember 24. között a főtéren. A kiállítást a művész jelenlétében nyitják meg augusztus 19-én, szombaton 19.30 órakor.