Elhalálozás

2023. augusztus 21., hétfő, Elhalálozás

Elhalálozás
„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3,16)
Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a bölöni születésű nagyajtai
GYENGE ALBERT
tartalmas életének 91., boldog házasságának 59. évében türelemmel viselt betegség után 2023. augusztus 19-én visszaadta lelkét
megváltó Urának.
A feltámadásba és viszontlátásba vetett hittel búcsúzik tőle szerető felesége, fia és lánya családjaikkal együtt, testvére, négy unokája
és két dédunokája.
Drága halottunkat augusztus 21-én, hétfőn 13 órakor kísérjük utolsó útjára a nagyajtai temetőbe.
Részvétfogadás a református temetési szertartás kezdete előtt egy órával a nagyajtai ravatalozóházban.
Nyugalma legyen csendes, feltámadása dicsőséges.
1118379
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a szerető gyermek, testvér, sógor,
keresztapa, élettárs, rokon
és barát,
NAGY ISTVÁN
életének 48. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
A búcsúszertartás 2023. augusztus 21-én 15 órakor lesz a szemerjai ravatalozóban.
Részvétfogadás előtte
egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1118378
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, após, testvér, sógor, keresztapa, barát, jó szomszéd, a farcașai (Neamț megye) születésű sepsiszentgyörgyi
GRIGORESCU IOACHIM
nyugalmazott ezredes
életének 71. évében elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2023. augusztus 22-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a kilyéni
ortodox temetőben.
Virrasztás augusztus 21-én, hétfőn 19 órától a kilyéni
ortodox templomban.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1118385
Részvét
„Azok a barátaink, akiket elvesztettünk, nem a földben pihennek, hanem bent lakoznak a szívünkben.” Döbbenettel értesültünk „drága osztálytársunk”, JECZA ATTILA elhunytáról. Nyugodj békében, drága barátunk. Gyászoló szeretteinek erőt kívánunk a megnyugváshoz.
Az 1985-ben a 2-es számú Líceum XII. B osztályában végzett diáktársai, barátai
1118377
Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. BUNA LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
1118381
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. KÉSZ ZOLTÁN temetésén részt vettek, részvétet nyilvánítottak, lélekben velünk voltak, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkat
enyhíteni igyekeztek.
A gyászoló család
1118384
Köszönet a nyujtódi Deszke Nándor Ferdinánd temetkezési vállalkozónak és csapatának, akik 2021. augusztus 18-án mellénk álltak, segítettek emberi méltósággal Á-tól Z-ig, hogy abban a viharos, zord késő esti időben férjemet, édesapánkat le tudjuk hozni az ozsdolai erdőből. Köszönjük szépen,
a jó Isten áldja magukat.
Szabó-Illés Erzsébet
és gyermekei
2207
Megemlékezés
Emlékezünk 2021. augusztus 21-re. Két év után mély tisztelettel köszönjük szépen mindazoknak, akik férjem, édesapánk, a csernátoni születésű kézdivásárhelyi SZABÓ JÓZSEF temetésén részt vettek és utolsó útjára elkísérték. Örök álmát alussza a nyujtódi temetőben. A jó Isten áldja magukat. Apuka, nyugodjál békében, nagyon hiányzol nekünk.
Özvegye, Szabó-Illés Erzsébet, gyermekei, Böbe, Attila
és Bettyke
2207
Múlnak az évek, maradnak az emlékek. Szeretettel emlékezem a torjai születésű BENKŐ GÁBORNÉ PILBÁT MAGDOLNÁRA halálának évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Hermina
4329780
Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Szeretettel emlékezünk a sepsikőröspataki
id. VÁNCSA BÉLÁRA halálának hetedik évfordulóján. Örök világosságban, békességben nyugodj. / Soha nem feledünk, míg a szívünk dobog.
Szerettei
4329825
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szentkatolnai FEJÉR GYURIKÁRA tragikus halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Bánatos édesanyja
és testvérei
4329828
Fájó szívvel emlékezünk neve napján a szentléleki
SZÁSZ BERNÁDRA. Szívünkben örökre velünk maradsz. Mindannyian kaptunk tőled valamit: egy álmot, szeretetet, bátorságot... Emléked nem hervad el. Nyugodj békében.
Szerető családod
4329849
Fájó szívvel emlékezünk a gyergyócsomafalvi születésű sepsiszentgyörgyi
SÖVÉR GERGELYRE halálának 15. évfordulóján. Emléke
szívünkben örökké él.
Özvegye és lánya
4329854
Szeretettel és fájó szívvel emlékezünk ORZA ISTVÁNRA halálának 39. évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
4329855
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk KOTROCZÓ JUDITRA
(szül. GÁLICZ), aki már egy éve, hogy örökre eltávozott közülünk. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerető családja
1118369

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2268
szavazógép
2023-08-21: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
MŰHELYMUNKA FELNŐTTEKNEK. Az Erdélyi Művészeti Központ (EMŰK) augusztus 22-én, kedden 17 órától Mesés művészetek címmel  Kolumbán Hanna vizuális művész vezetésével három­órás műhelymunkára várja azokat a felnőtteket, akik a Hol jársz itt, ahol a madár se jár? témában szeretnének alkotni festészeti és kollázstechnikával. A tevékenységen az EMŰK jelenlegi tárlatára, Ady József alkotásaira reflektálhatnak az érdeklődők. A foglalkozáson való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott. Jelentkezni lehet az emuksepsi@gmail.com e-mail-címen vagy a 0757 047 714-es telefonszámon. A foglalkozás helyszíne: az EMŰK sepsiszentgyörgyi székháza, Olt u. 2. szám, földszinti kiál­lítótér.
2023-08-21: Sport - :

Papírformasikerrel kezdte az idényt a Sepsi-SIC (Asztalitenisz, Szuperliga)

A legutóbbi két idényben bronzérmes megyeszékhelyi Sepsi-SIC férfi asztalitenisz-csapata magabiztos győzelemmel kezdte a 2023–2024. évi idényt. A Simon Teodor irányította együttes pénteken hazai környezetben 3–0 arányban győzött a Mioveni ellen. A háromszéki gárda legközelebb augusztus 30-án játszik, a Temes megyei Újszentes vendégeként ragad ütőt.