Roncsprogram a traktoroknál?

2023. november 7., kedd, Gazdakör

A múlt hét végén rendezték meg Bukarestben az Indagra  nemzetközi mezőgazdasági kiállítást és vásárt, melyet Marcel Ciolacu miniszterelnök is meglátogatott.

  • Fotó: Pixabay
    Fotó: Pixabay

A látogatás utáni nyilatkozatában kifejtette, hogy folytatni kell a beruházásokat, és el kell dönteniük, a jövő évi költségvetésbe, amelynek kidolgozása elkezdődött, milyen mezőgazdaság-fejlesztő nemzeti programok kerülnek be. A kormányfő nagyon jónak látná a traktorállomány felújítását a személyautóknál jól működő, már ismert roncs­program mintájára. (i. p.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2186
szavazógép
2023-11-07: Gazdakör - :

Közösségi trágyatárolók

Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter bejelentése szerint a napokban elindították és év végéig lesz pályázható a közös trágyatárolók létesítését szolgáló támogatási program, amelynek neve: Az istállótrágya integrált összegyűjtési és értékesítési programja.
2023-11-07: Vélemény - :

Székelyföld autonómiájának kérdése a jelen nagy geopolitikai viharában (Geopolitikai jegyzetek)

Az alábbiakban arra keresem a választ, hogy miként befolyásolják Székelyföld autonómiájának esélyeit azok a geopolitikai változások, melyek épp jelenleg történnek a világban.