Elhalálozás

2023. november 15., szerda, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, a sepsiszentgyörgyi születésű TÓTH JÓZSEF 74. életévében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2023. november 16-án 15 órakor lesz a szemerjai új református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4330620

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy özv. SZÁNTAI JÁNOS LÁSZLÓ életének 83. évében vissza­adta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2023. november 15-én 13 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
1118599

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy az árkosi DÁVID KÁROLYNÉ SZÉKELY ERZSÉBET 87. életévében 2023. november 13-án hosszú betegség után csendesen elhunyt.
Utolsó útjára november 15-én, szerdán 15 órakor kísérjük az árkosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
1118598

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, testvér, nagymama, dédnagymama, szomszéd, a málnásfürdői KOVÁCS ILONA (szül. FERENCZ) szerető szíve életének 82. évében megszűnt dobogni.
Temetése 2023. november  15-én 14 órakor lesz a málnásfürdői ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4330606

Köszönet

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a drága jó TÖRÖK ERZSÉBET temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, és az 1956-ban végzett osztálytársainak, akik az újságban megjelent soraikkal részvételtek és vigasztalódást kívántak.
A gyászoló család
4330619

Megemlékezés

„A holtom után ne keressetek, leszek sehol – és mindenütt leszek.” (Reményik Sándor) Szeretetét szívünkbe zárva, kegyelettel emlékezünk a kezdialmási KELEMEN DOMOKOS tanítóra halálának első évfordulóján. Nyugalma csendes, emléke áldott legyen.
Szerettei
1118600

Egy csendes őszi napon életed hirtelen véget ért. Úgy mentél el, ahogy éltél, csendesen és szerényen. Drága lelked nyugodjék békében. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi özv. TERZA GIZELLÁRA  (szül. PORZSOLT), aki hat hete távozott szerettei köréből. Pihenése csendes, emléke áldott legyen.
Szerettei
2643

„S ti, kik elmentetek, mindig velünk lesztek, / szívünk zegzugában soha el nem vesztek, / álmunkban jöttök, mi boldog könnyel kelünk, / s tudjuk, mindig itt vagytok, s lesztek is velünk.“ 
Fájó szívvel emlékezünk id. NAGY MÁRIA MAGDOLNÁRA  (szül. KOVÁCS) halálának tizedik és id. NAGY ÁRPÁDRA halálának tizenkettedik évfordulóján. Pihenésük legyen csendes.
Szeretteik
1118593

Elválni szeretteinktől fájdalmas és nehéz, / De szívünk szent reménnyel a jövendőbe néz. / Jézus a mi bizodalmunk, hisszük, hogy egy napon / Édesanyánkat a mennyben újra megláthatjuk. Fájó szívvel emlékezünk édesanyánkra, a sepsikőröspataki SONKA ERZSÉBETRE (szül. KELLÁN) halálának ötödik évfordulóján. Hogy egy édesanya milyen drága kincs, / Csak az tudja, akinek már nincs. / Drága jó szívét áldd meg, Atyánk, / S mi köszönjük, hogy ő lehetett az édesanyánk.
Szerető gyermekei
4330605

Örök hiányát érezve emlékezünk a szentkatolnai ifj. BAKK BÉLÁRA halálának 14. évfordulóján. Nyugalma legyen csendes.
Szerető családja
4330607

Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a bükszádi születésű sepsiszentgyörgyi NYÁGULY MIHÁLYRA halálának harmadik évfordulóján.
Szerettei
4330609

Kegyelettel emlékezünk az egerpataki BELÉNYESI ANNÁRA halálának harmadik évfordulóján. Nyugalma legyen békés, emléke áldott.
Szerető családja
4330610

Egy szál gyertya, mely lassan végigég, egy élet, mely percek alatt véget ért. Fájó szívvel emlékezünk az árkosi születésű VÁNCSA JOLÁNRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
4330603

Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. ÜTŐ ISTVÁNRA halálának harmadik évfordulóján.
Szerettei
4330617

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1297
szavazógép
2023-11-15: Pénz, piac, vállalkozás - :

Nincs pénz egészségügyre

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az igényelt 4,2 milliárd lej helyett 1,7 milliárd lejt kapott a kormány tartalékalapjából – közölte sajtótájékoztatóján az intézmény elnöke.
2023-11-15: Sport - Tibodi Ferenc:

Hatalmas diadal az éllovas Temesvár ellen (Teremlabdarúgás, 1. Liga)

A nagyot küzdő és kőkeményen védekező Sepsi-SIC hazai pályán óriási meglepetésre 1–0-ra legyőzte a Temesvári CFR együttesét a teremlabdarúgó 1. Liga 8. fordulójának zárómérkőzésén. Az éllovas elleni diadalból oroszlánrészt vállalt Papp László, a zöld-fehérek hálóőre, aki remek napot kifogva, bravúrt bravúrra halmozva esélyt sem adott a vendégeknek a gólszerzésre. A szentgyörgyi fiúk holnap már Marosvásárhelyen játszanak, ahol 17 órától a helyi VSK csapatával találkoznak.