KüzdősportNépes mezőny a megyeszékhelyi MSK Kupán

2023. november 16., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén két sportágban – dzsúdzsucuban és cselgáncsban – több mint hétszáz tatamira lépést jegyeztek a Sepsiszentgyörgyi Municípiumi Sportklub által szervezett MSK Kupa hetedik kiírásán. A népes mezőnyben megyeszékhelyi és háromszéki sportolók is voltak, akik méltóan képviselték csapataikat a Szabó Kati Sportcsarnokban megtartott viadalon.

  • Fotó: Facebook / Oltean Petru-sensei
    Fotó: Facebook / Oltean Petru-sensei

Összesen tizennyolc – köztük öt sepsiszentgyörgyi és egy bodoki – klub színei­ben mintegy 400 sportoló vett részt az elmúlt hét végén a dzsúdzsucuban és cselgáncsban meghirdetett MSK Kupa hetedik kiírásán. A kétnapos küzdelem végén dzsúdzsucuban a Bukaresti Budo Seishin SK bizonyult a legeredményesebbnek, sportolói 162 dobogós helyezést jegyeztek, míg megyénk sportolói 59 alkalommal állhattak fel a pódiumra. Cselgáncsban a Konstancai Marina SK volt a legjobb 43 dobogóval, ebben a sportágban a háromszékiek együttvéve 43 pódiumos helyezést jegyeztek.

A végeredmény: * dzsúdzsucu: 1. Bukaresti Budo Seishin SK, 2. Konstancai Marina SK, 3.Brassói Kokoro SK * cselgáncs: 1. Konstancai Marina SK, 2. Sepsiszentgyörgyi Samurai, 3. Sepsiszentgyöryi MSK. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2403
szavazógép
2023-11-16: Sport - :

Kolozsváron és Brassóban versenyeztek (Atlétika)

Mozgalmas hétvégéjük volt a háromszéki futóknak, akik két helyszínen két hagyományos megmérettetésen álltak rajthoz. A sepsiszentgyörgyi Dániel Attila pénteken a kolozsvári éjszakai futóverseny 4 kilométeres távján győzedelmeskedett, míg vasárnap a Sepsi ISK diákjai, a Gáll Lajos Futókör, a Fitness Tribe és a SepsiTri Sport Klub tagjai az 1987. november 15. nevet viselő viadalon mérettettek meg.
2023-11-16: Sport - :

Bulgáriában bebiztosíthatja kijutását a magyar válogatott (Labdarúgás, Eb-selejtező)

A magyar labdarúgó-válogatott ma az Európa-bajnoki kijutás reményében lép pályára Bulgária vendégeként Szófiában a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban a selejtezősorozat kilencedik fordulójában. A mérkőzés zárt kapuk mögött 19 órakor kezdődik a lengyel Daniel Stefanski sípjelére. A találkozót a Digi Sport és az M4 Sport közvetíti.