Folytatódnak az élelmiszerprogramok

2023. november 17., péntek, Belföld

Adrian Câciu, az európai beruházásokért és projektekért felelős miniszter tegnap kijelentette, hogy jövőre folytatódik az élelmiszerutalvány-program és a rászoruló személyeknek szánt élelmiszercsomag-program is.

A 250 lejes élelmiszer-utalványokat az eddigiekhez hasonlón továbbra is kéthavonta fogják utalni jövő évben. Az élelmiszercsomag-projektet a hátrányos helyzetű személyek támogatására szánt program keretében finanszírozzák. A tárcavezető korábban azt is közölte, hogy a kormány meghosszabbította az energiakártyák érvényességét 2024. március 31-ig.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2403
szavazógép
2023-11-17: Belföld - :

Nemzetközi konzultáció kezdődik (Magyarország)

Pénteken kezdik kézbesíteni a kérdőíveket, ezzel pedig megkezdődik a nemzeti konzultáció, melynek során minden magyar ember elmondhatja a véleményét azokról a kérdésekről, amelyek alapvetően befolyásolják Magyarország gazdaságát és biztonságát.
2023-11-17: Belföld - :

Zöld utat kapott a helyreállítási terv

Lezárultak a tárgyalások az Európai Bizottsággal (EB) az országos helyreállítási terv (PNRR) felülvizsgálatáról – jelentette ki tegnap az európai beruházásokért és projektekért felelős miniszter.