Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Búcsú Lakos Bélától

2009. január 30., péntek, Nyílttér

Megrendülten értesültünk arról, hogy örökre eltávozott közülünk Lakos Béla nyugalmazott magyartanár, aki közel negyedszázadig volt a nagybaconi Benedek Elek-iskola igazgatója.

Tanítónő feleségével 1960-ban nevezték ki a számára ismeretlen erdővidéki faluba, ahol ifjúi lendülettel, erős akarattal és mély felelősségérzettel látott munkához. Az iskolai tevékenységek mellett sok-sok pártfeladat is rá hárult: művelődési élet, ifjúsági szervezetek, politikai nevelőmunka irányítása, amit mind igen lelkiismeretesen végzett. Hamar kiismerte az embereket, és mindig kész volt segíteni. Nevéhez fűződik az iskola bővítése, hírnevének öregbítése; munkássága követendő példa a mai pedagógusok, egykori szülők és tanítványok előtt. Fáradozása nem volt hiábavaló, szeretettel emlékezünk rá.

Benedek Gyula nyugalmazott tanító

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1146
szavazógép
2009-01-30: Nyílttér - x:

Az utca hangja

SZŐKE ANDRÁS, Sepsiszentgyörgy. A gázszámlára szeretném felhívni a figyelmet: az új számítási módszerrel többet kell fizetnünk, mint tavaly, és nem tudjuk, hogy mire. Mert az óra köbmétert mér, de a számlát fűtőérték szerint, változó együttható szerint állítják ki, amit mi, fogyasztók nem tudunk ellenőrizni.
2009-01-30: Nyílttér - x:

Még egy lehetőség - Kisgyörgy Benjámin

Idestova nyolc hónapja, hogy átestem a Kínában, Qingdao városban végrehajtott nyaki gerincműtéten és az ezzel párhuzamosan lezajlott őssejtbeültetésen. Ez az időszak nagyon sok pozitív változást, számottevő jobbulást hozott az állapotomban. (Úgy érzem, itt a helye, hogy újra megköszönjem minden támogatómnak a bizalmat és a segítséget.)