Rendszám és jogosítvány nélkül furikáztak

2024. február 14., szerda, Közélet

Két személyt is tetten értek a rendőrök Kézdivásárhelyen, akik törvénytelenül autóztak.

  • Fotó: Facebook / Poliția Română
    Fotó: Facebook / Poliția Română

Az első egy 39 éves nő volt, akit a Stadion utcában állítottak meg, mivel a gépkocsin, amelyet vezetett, nem volt rendszámtábla. Kiderült, hogy a jármű nincs forgalomba íratva, a hátsó ülésen pedig két lejárt érvényességű átmeneti (piros) rendszámot találtak. A nő ellen eljárás indult bejegyzetlen jármű közúton történő vezetése miatt. A másik személy egy 43 éves férfi volt, aki szombaton éjjel futott bele autójával egy ellenőrzésbe a Papp Mihály utcában, és akiről kiderült, hogy nem rendelkezik semmilyen járművezetői jogosítvánnyal. A férfi ellen is büntetőeljárást indítottak. (ndi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1680
szavazógép
2024-02-14: Közélet - :

Razzia Előpatak községben

Közrendészeti ellenőrzésre vonult ki múlt pénteken a háromszéki rendőrség több osztálya, részlege a csendőrség Kovászna és Brassó megyei támogatásával Előpatak község területére.
2024-02-14: Közélet - :

Ittas és drogos vezetők a háromszéki utakon

Több ittas, illetve más tudatmódosító szerek hatása alatt álló sofőrrel is volt dolguk a múlt hétvégén a háromszéki közlekedésrendészeknek.