Ittas és drogos vezetők a háromszéki utakon

2024. február 14., szerda, Közélet

Több ittas, illetve más tudatmódosító szerek hatása alatt álló sofőrrel is volt dolguk a múlt hétvégén a háromszéki közlekedésrendészeknek.

  • Fotó: Facebook / Poliția Română
    Fotó: Facebook / Poliția Română

Szombaton Baróton és Sepsiszentgyörgyön, vasárnap pedig ismét csak Sepsiszentgyörgyön, Kálnokon, valamint Kézdivásárhelyen csíptek el olyan autóvezetőket, akik nem józanul ültek a kormány mögött. Baróton egy 20 éves fiatal bukott le, Sepsiszentgyörgyön egy 44 éves férfi, illetve egy 25 éves fiatal. Utóbbiról nem csak az derült ki, hogy alaposan fogyasztott, mielőtt a kormányhoz ült, de az is, hogy jogosítványát is bevonták korábban ittas vezetésért. A férfit 24 órára őrizetbe vették. Kálnokon egy 44 éves autóvezetőt csíptek el a rendőrök, aki szintén ittas volt. Végül Kézdivásárhelyen egy szintén 44 éves férfit állítottak meg az egyenruhások, akinél a drogteszt pozitív eredményt mutatott, emiatt a kórházba kísérték, hogy további vizsgálatokkal igazolják a tudatmódosító szer jelenlétét. (ndi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1621
szavazógép
2024-02-14: Közélet - :

Rendszám és jogosítvány nélkül furikáztak

Két személyt is tetten értek a rendőrök Kézdivásárhelyen, akik törvénytelenül autóztak.
2024-02-14: Közélet - :

Ütköztek és leléptek

Egy álló járműnek ütközött gépkocsijával egy sofőr Sepsiszentgyörgyön a László Ferenc és a Táncsis Mihály utca kereszteződésében szombat hajnalban, majd elhajtott a helyszínről – tájékoztatott a megyei rendőrkapitányság.