Ütköztek és leléptek

2024. február 14., szerda, Közélet

Egy álló járműnek ütközött gépkocsijával egy sofőr Sepsiszentgyörgyön a László Ferenc és a Táncsis Mihály utca kereszteződésében szombat hajnalban, majd elhajtott a helyszínről – tájékoztatott a megyei rendőrkapitányság.

  • Fotó: Háromszék
    Fotó: Háromszék

A hatósági közlés szerint a rendőrök rövid időn belül azonosították a járművet, melyet Előpatakon találtak meg, a 13E főút mentén állva. A gépkocsiban két férfi ült, amikor rátaláltak, a kormánynál lévő 36 éves megtagadta, hogy alkoholtesztnek vessék alá, míg a másik, 35 éves férfinál a teszt során kiderült, alaposan felöntött a garatra. A 36 éves férfi esetében büntetőeljárást kezdeményeztek a fúváspróba megtagadása miatt, ugyanakkor nyomozás folyik annak megállapítására, hogy ki vezette a járművet az ütközés pillanatában. (ndi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?

eredmények
szavazatok száma 1817
szavazógép
2024-02-14: Közélet - :

Ittas és drogos vezetők a háromszéki utakon

Több ittas, illetve más tudatmódosító szerek hatása alatt álló sofőrrel is volt dolguk a múlt hétvégén a háromszéki közlekedésrendészeknek.
2024-02-14: Közélet - :

Fatolvajok rendőrkézen

Előpatakon és Hidvégen is törvénytelenül szerzett faanyagot szállítókat kaptak el a napokban a háromszéki rendőrök.