Maradnak a 101-es űrlapok

2024. március 6., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A 2023-as pénzügyi évre vonatkozóan az adótörvény értelmében nem változott az adóbevallás űrlapja – áll az adóhivatal közleményében.

  • Fotó: Pixabay
    Fotó: Pixabay

Eszerint a 101-es formanyomtatványokat kell elektronikusan kitölteni és elküldeni a 2023-as évre vonatkozó nyereségadóval kapcsolatos bevallási kötelezettségek teljesítése érdekében.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1522
szavazógép
2024-03-06: Pénz, piac, vállalkozás - :

Kisdiákok a húsüzemben

A Székely Mikó Kollégium 3. B és 4. A osztályának tanulói az Iskola másként héten ellátogattak a sepsiszentgyörgyi Bertikris húsfeldolgozó üzemébe és a Bertis Pékségbe. Igazi élmény volt mindenkinek!
2024-03-06: Pénz, piac, vállalkozás - :

Növekvő nyugdíjalap

A béremelések az idei év első hónapjában 25,7 százalékkal növelték a nyugdíjalap költségvetését a múlt év azonos időszakához képest – közölte Marius Budăi képviselő.