A nap fotója

2024. április 3., szerda, Szabadidő
  • Tojásírás Guzsalyaséknál. Albert Levente felvétele
    Tojásírás Guzsalyaséknál. Albert Levente felvétele
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1522
szavazógép
2024-04-03: Szabadidő - :

Mit süssünk ma? (Kakaós ostoros kalács)

Hozzávalók – a tésztához: 60 dkg liszt, 6 dkg cukor, 5 dkg élesztő, fél liter tej, 3 tojássárgája, 3 ek. olaj, csipet só; a krémhez: 50 dkg margarin, 5 ek. keserű kakaópor, 7 ek. cukor.
2024-04-03: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Szerkezet és hozzáadott érték (Ipari fejlesztések)

Bár a GDP és a termelékenység növekedése szerint Románia az utóbbi évtizedben az uniós országok élvonalába küzdötte magát, a gazdaság szerkezetében bekövetkezett mélyreható változások elmaradása jelentősen befolyásolja a növekedés jellegét. Így a versenyképesség szempontjából az ország teljesítménye elmarad a szomszédos országokhoz képest, nem beszélve a jövő iparának számító területekről – áll az Eurostat adataira alapuló, a cursdeguvernare.ro által közölt elemzésben.