Azonosították a tolvajokat

2024. május 15., szerda, Belföld

A szitabodzai rendőrőrs munkatársai azonosították egy korábbi lopás négy elkövetőjét, őrizetbe vették őket, majd egyiküket előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

  • Képünk illusztráció. Fotó: Pexels
    Képünk illusztráció. Fotó: Pexels

A Kovászna megyei rendőrség keddi közleménye szerint a gyanúsítottak Brassó és Buzău megyeiek, 28 és 54 év közöttiek. Május 1-jén éjszaka több szitabodzai gazdaságból elektromos szerszámgépeket és háztartási eszközöket tulajdonítottak el, mintegy 10 ezer lej értékben. A rendőrök megtalálták a lopott holmit, és visszajuttatták tulajdonosaiknak. A banda tagjait 24 órára a megyei fogdába zárták, a felbujtó 54 éves férfit 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?

eredmények
szavazatok száma 1817
szavazógép
2024-05-15: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Rongálás a gyalogátjárónál

Megrongálták Sepsiszentgyörgyön az Állomás negyedi katonaszobor melletti zebránál felszerelt, a gyalogosok átkelését segítő berendezést. A helyi rendőrség keresi az elkövetőt, és remélik, hogy a szomszédos benzinkút kamerái által készített felvételek segítik az illető azonosítását.
2024-05-15: Közélet - :

Fogdába került a csaló

A bodzafordulói rendőrök azonosították és őrizetbe vették egy korábbi csalás elkövetőjét.