Fogdába került a csaló

2024. május 15., szerda, Közélet

A bodzafordulói rendőrök azonosították és őrizetbe vették egy korábbi csalás elkövetőjét.

  • Képünk illusztráció. Fotó: Háromszék
    Képünk illusztráció. Fotó: Háromszék

Még februárban jelentették a városi rendőrségen, hogy az egyik telefonszolgáltató üzlethelyiségében egy férfi kérte, hogy pénzt váltsanak fel neki, ám távozása után a pénztárosnő észrevette, hogy 500 lejjel becsapták. A Kovászna megyei rendőrség keddi közleménye szerint a nyomozás eredménnyel járt, az elkövetőt 24 órára őrizetbe vették, és a megyei fogdába zárták. A kivizsgálást csalás gyanújával folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?

eredmények
szavazatok száma 1817
szavazógép
2024-05-15: Belföld - :

Azonosították a tolvajokat

A szitabodzai rendőrőrs munkatársai azonosították egy korábbi lopás négy elkövetőjét, őrizetbe vették őket, majd egyiküket előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.
2024-05-15: Közélet - :

Jogtalanul vezetett

A sepsiszentgyörgyi rendőrök tetten értek egy Galac megyei gépkocsivezetőt, aki felfüggesztett jogosítványa ellenére ült a volánnál.