Jogtalanul vezetett

2024. május 15., szerda, Közélet

A sepsiszentgyörgyi rendőrök tetten értek egy Galac megyei gépkocsivezetőt, aki felfüggesztett jogosítványa ellenére ült a volánnál.

  • Képünk illusztráció. Fotó: Facebook / Poliția română
    Képünk illusztráció. Fotó: Facebook / Poliția română

A 37 éves Drăgănești-i férfit a 11-es országúton, Uzonban igazoltatták kedden hajnali 2 órakor. Nevére jogtalan vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?

eredmények
szavazatok száma 1817
szavazógép
2024-05-15: Közélet - :

Fogdába került a csaló

A bodzafordulói rendőrök azonosították és őrizetbe vették egy korábbi csalás elkövetőjét.
2024-05-15: Közélet - Fekete Réka:

Díjazott háromszéki diákok (A magyar nyelv napjai négyfaluban)

Díjakkal, dicséretekkel tértek haza háromszéki diákok a Magyar Nyelv Napjai Négyfaluban rendezvény részeként hét végén megtartott Kőrösi Csoma Sándor Anyanyelvi Vetélkedőről (KAV), amely egyben a barcasági magyarok fontos anyanyelvi ünnepe, amikor iskola, civil szervezet, egyház közösen mutatja fel saját értékeit és osztja meg azokat az erdélyi iskolákból érkező tanár- és diákközösségekkel.