Mikor diákok diktálnak

2007. június 2., szombat, Közélet
A Baróti Szabó Dávid Középiskolában tegnap a diákság átvette a vezetést, s osztályharcot hirdetett, így a tanulás és felelés helyett a tehetség, erő, fantázia, általános műveltség és a sportokban való jártasság vált meghatározó fontosságúvá.

A versenyben a fogollyá vált és a XII. Z speciális osztályba sorolt tanároknak is részt kellett venniük, s ha nem viselkedtek megfelelően, akár szégyenpadra is kerülhettek. A tizenhat versenyszám lezárása után a legügyesebbnek a X. B osztály bizonyult, de nem sokkal maradt alul a XI. B és a XI. D. A diákigazgatói tisztséget harmadik nekifutásra megszerző Ráduly Levente elmondása szerint a feladat ellátása fárasztó, de azért érdekes volt, hiszen nem mindennap büntetheti meg az ember némely renitenskedő tanárát.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 325
szavazógép
2007-06-02: Közélet - Hecser László:

Gyermeknap és hagyomány (Barót-napok)

Igencsak jó volt tegnap gyermeknek lenni Baróton: a városnapok alkalmával számtalan rendezvény kizárólag hozzájuk és róluk szólt.
2007-06-02: Közélet - Szekeres Attila:

Gyerekvilág Székelyföldön

Gyermeknapra időzítve, tegnap megnyitották a Székely Nemzeti Múzeum néprajzi alapkiállításának első termét, mely a székelyföldi gyermek útját követi a fogantatástól a közösségbe való besorolódásáig, és természetesen gyerekjátékok tarkítják a tárlatot.