AsztaliteniszFranciaországi felkészülés után

2007. augusztus 6., hétfő, Sport

Újra itthon a Dobolyi Aladár vezette Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz-csapata. A kézdeiek a Ruani Mont Saint Aignan asztalitenisz-klub meghívottjaiként tölthettek egy hetet Franciaországban.

Na, nem kirándulni mentek, hanem közös felkészülésen vettek részt — azért egyet-egyet kirándultak is —, majd a felkészülés végén egy ellenőrző tornát szerveztek. A kézdiek így ,,hálálták meg" vendégfogadóik kedvességét: 1. Turóczi András, 1. Kiss Balázs, 3. Sylvester Attila... Na persze, harag nem volt, s úgy vált el a két csapat, hogy: Viszontlátásra Kézdivásárhelyen 2008-ban. A Nagy Mózes Sportklub következő kiruccanása augusztus 18—19-én lesz, amikor részt vesz a szolnoki Szent István Kupa rendezvényen.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 966
szavazógép
2007-08-06: Sport - x:

Peking téged vár

Országos olimpiatörténeti szellemi vetélkedő versenykiírása
A Magyar Olimpiai Akadémia a Magyar Sportszövetséggel és a Pegazus Tours Utazási Irodával együttműködve országos olimpiatörténeti szellemi vetélkedőt hirdet meg.
2007-08-06: Sport - x:

Találkoznak az egykori labdarúgók (Háromszéki Magyarok Világtalálkozója)

,,Háromszék székelymagyarsága a fogyó mennyiségi mutatót azzal szeretné ellensúlyozni — mondotta dr. Egyed Ákos —, hogy növeli kapcsolatait, lehetőségeit a szétszóródottak között. Ennek pedig legeredményesebb módja lehet a személyi találkozás, a régi baráti szálak felelevenítése, új baráti viszonyok, együttműködések szövődése."