Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Megjavítják a Kossuth Lajos utcát

2007. augusztus 24., péntek, Nyílttér

Örömmel olvastam a lap 2007. július 26./5134. számában, a 3. oldalon, a Röviden rovatban, hogy a megyei tanács jóvoltából a nyár folyamán 1,2 kilométeren aszfaltburkolat… stb.

Felmérhetetlen örömmel töltené el a baróti Kossuth Lajos utca alsó felének lakóit, ha egy hasonló hír jelenne meg a 131-es megyei út e szakaszának rendbetételéről is. Ti. ezen útszakasz teljes feljavításához hozzáláttak még a tavaly, az első fázist el is végezték, azaz az útburkolatot felmarták... és kész. Azóta csak sár, por, gödör, állandó földrezgés és a házfalak repedezése a nehéz járművek jóvoltából. Írásos kérelmeinkkel segítséget kérve június 14-e óta több irányba is léptünk, de még senkitől semmiféle választ nem kaptunk. Kivétel egy általános cikk a Háromszék 5123. számában — írja az utca lakói nevében Zelch Ervin.

Figyelmükbe ajánljuk, hogy lapunk augusztus 10-i számában, a Pénz áll a házhoz című cikkben közzétettük a megyei tanács ama határozatát, mely szerint az útjavításokra a kormánytól kapott százmilliárd régi lejes alapból befejezik a 131-es út javítási munkálatait, beleértve a Kossuth Lajos utcát is.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 242
szavazógép
2007-08-24: Nyílttér - x:

Az utca hangja

BOLDIZSÁR BÉLA, Bélafalva. Hihetetlen, de igaz, hogy Háromszék ilyen nagyméretű ünnepet tudott megszervezni! Mindenütt csak pozitív értékeléseket hallottam. Vajdasági és magyarországi barátaim, kik részt vettek az összes rendezvényen, el voltak ragadtatva, és úgy távoztak, hogy a Vajdaságban is jó volna ehhez hasonló rendezvényt megszervezni, meg is próbáljak jövőben, hátha a háború után szülőföldjüket elhagyók visszamennének, és együtt ünnepelnének a még otthon maradottakkal.
2007-08-24: Nyílttér - x:

Éljenek jobban!

Az utóbbi idők politikai eseményei felvetették bennem azt a kérdést, mi is a különbség a színész és a magát politikusnak tituláló ember között.