Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Falunapok Nyujtódon

2007. augusztus 27., hétfő, Közélet

A céhes városhoz tartozó településen a múlt hét végén Bíró István, Ugron Attila és Jakabos Szabolcs harmadik alkalommal szervezte meg a kétnapos falunapokat. Szombaton minden korosztály számára minifoci-bajnokságot, majd a Jakabos Ödön-iskola udvarán utcabált szerveztek.

Tegnap a Boros Vilmos plébános által celebrált ünnepi szentmise után tartották meg a minifoci-bajnokság döntőjét, majd a délután folyamán gyorsasági lóversenyt, kerékpárversenyt és kötélhúzást szerveztek. Az iskolaudvaron fellépett a kézdivásárhelyi Tanulók Klubja fúvószenekara és mazsorettcsoportja, majd Vikol János és Jarosewits Tibor szórakoztatta a közönséget. A nyujtódi falunapok szabadtéri diszkóval és tűzijátékkal fejeződtek be.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 715
szavazógép
2007-08-27: Máról holnapra - Bogdán László:

Hadrév és Apáca, avagy a romakérdés Romániában

Az apácai események ismertek, kedden este járőröző, termésüket ám-lám nem is alaptalanul féltő magyar gazdák elkaptak négy roma szekeret lopott lucernával. A vita és az összetűzés verekedésbe torkollt, fejszét, kaszát ragadtak vádoltak és kárvallottak, s hogy nem ismétlődtek meg a sajnálatos hadrévi események, az a villámgyorsan a helyszínen megjelenő nagyszámú csendőrnek tulajdonítható.
2007-08-27: Közélet - Hecser László:

István-napi fúvóstalálkozó

A tavaly októberben alakult Csala Kürtje Egyesület szervezésében tegnap fúvóstalálkozót tartottak Baróton. A helyiek meghívásának a nagybaconi, a parajdi és az udvarhelyszéki együttes tett eleget. A találkozó délben a főtér környékén tartott felvonulással kezdődött, majd a Diákdombon közel három órán keresztül térzenét szolgáltattak.